Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-25, 09:58   #2947
Sniezynka21
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)

Monka hehe ja to mam szczescie, bo bylam spiochem i nadal moge nim zostac Olivia wstala przed chwilka, zjadla flache mleka i poszla spac dalej

A odchudzam sie calkiem normalnie, moze i nie tak jak powinnam, ale dla mnie to jest dobre Jem 3 posilki dziennie, zadnych slodyczy i napoi gazowanych, tylko ciemny chleb i to wszystko, jem kiedy jestem glodna, ale mniej niz zwykle, nie mam okreslonej pory dnia kiedy mam jesc, 3 razy jem i koniec. A dzisiaj TZ kupi mi skakanke, lubie skakac, bo biegac nienawidze Kiedys, jak do Gregora ( moj maz ) mowilam, ze chce sie odchudzac to on na to : przestan nie odchudzaj sie dobrze wygladasz, a ostatnio, jak mu powiedzialam, ze sie bede odchudzac to sie nic nie odezwal, wiec powtorzylam to i on dalej nic... no to juz wiedzialam, ze koniecznie musze !!! a wczoraj nachylalam sie do Olivii a on do mnie : Kurna, ale Ty masz juz mala dupe, cholera jasna nic sie nie odezwalam, ale swoje pomyslalam ( tzn. musialam miec wieelka ) Aha i co najwazniejsze waze sie codziennie, mowia, ze tak nie powinno sie robic, ale mi to pomaga, jak nie wiem co wchodze codziennie na wage a tam kilka gram mniej to az chce sie odchudzac

A najlepsze jest to, ze z zawodu jestem Technologiem zywienia a spaslam sie jak swinia , chce sie tak odchudzac do 65 Co za jade do Polski to wszyscy mi mowia : Kasia,ale Ty sie spaslas, szlag mnie trafia, a za 2 miesiace jak pojade to powiedza, Kasia a Ty co na chlebek nie masz hahaha zart. Ale mam teraz taka motywacje, ze dam rade

Gosia__wie mi sie tez spoznial okres 2 m-ce temu tzn. wcale nie dostalam ale w zeszlym miesiacu juz mialam i w ciazy nie jestem, nie martw sie, bedzie dobrze
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora