2013-12-19, 12:24
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Witam 
Dzisiaj zaczynam II trymestr .
Kucyk dla mnie ta poduszka też będzie do niczego bo przekręcam się milion razy w ciągu nocy, ciągle mi źle ;/ może na większy brzuchol będzie lepsza
czarno_biala współczuję Ci takiej teściowej... ;/
chocolate piękny brzucholek!!
Sylwia_88 zainspirowałaś mnie i mimo tego, że nie potrafię szyć to poproszę mamę o takie spodnie i może o poduszkę, takim kosztem to nawet jak ma się nie przydać to opłaca się uszyć 
kamilla z tego co czytałam to farba może uczulić, zapach amoniaku jest nieprzyjemny i szkodliwy, także trzeba wietrzyć pomieszczenie w którym farbuje się włosy, a teraz to trochę nie bardzo ;/
alingles mam nadzieję, że lada moment Cię wypuszczą 
ANTERIA piekny dzidziuś i cieszę się, że wszystko jest w porządku 
Jeśli chodzi o moją cerę to mam mieszaną, teraz wyjątkowo mi się szybko wysusza ;/ Największy wysyp pryszczy mam na plecach. Kupiłam 2 dni temu olejek do kąpieli Biały Jeleń Prebiotic i widzę poprawę w nawilżeniu, ale dłonie i twarz nadal są suche, chyba zacznę i buzię przemywać tym olejkiem, bo fajne uczucie napiętej i nawilżonej skóry jest po nim Używam też olejku babydream fur mama, ale przestaje mnie zadowalać ;/ Włosy mam zniszczone od farbowania także nie widzę poprawy, za to tak jak u Rybka rosną mi aż za bardzo tam gdzie nie trzeba Z pazurków jestem zadowolona, mam długie i póki co się nie łamią 
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------
Ojj, zapomniałam dodać, że wydałam dzisiaj 220 zł na badania cmv, toxo i różyczka. Resztę- tsh, mocz i morfo miałam na nfz na szczęście, bo inaczej byłoby pow.300 na bank 
Miałam się jeszcze zapytać, czy miałyście takie bóle brzucha kilkugodzinne? Nie wiem, czy mam powody do niepokoju, wczoraj od 15 zaczął mnie boleć mocno brzuch i w sumie bolał mnie tak do 16.30, później przestał i na wieczór znowu, poszłam spać o 21, ale w środku nocy budziłam się kilka razy i brzuch mnie nadal bolał ;/ Rano jak się obudziłam to już było ok, brzuch mi jakby zmalał i się przestraszyłam...Nie wiem, czy tak boli te rozciąganie macicy, czy może jakieś wzdęcia miałam
|
|
|