Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-19, 20:10   #4658
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
mężu nie podziela mojego entyzjazmu co do 2-giego dzieciaczka... i stwierdzil ze sobie nie dam rady z dwojgiem dzieci... no tak jak on stawia tak sprawę ze to ja się będę musiała dwójką non stop zajmować a on do tego ręki nie przyloży to faktycznie nie dam rady....

w ogole dol mnie jakis lapie.. znowu... ide sobie skalpelek walnąć przynajmniej poslady będę miala jak stal...
Odważna jesteś. Ja bym się nie zdecydowała teraz na drugie dziecko. Jakby nam się przydarzyło to pewnie bym się cieszyła. My mamy plan "zrobić" drugie w pierwszą noc w naszym domu ale to dopiero za 3 lata najwcześniej no chyba, że wygramy to 1o badniek w totka

Ja bym chyba wybrała opiekunkę. Tylko albo kogoś poleconego albo znajomego. Ja np zajmowałam się synem córki sąsiadki. Znaliśmy sie i wiedziały, że nie zrobię mu krzywdy.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora