2013-12-20, 09:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII
Cytat:
Napisane przez Olenka_24
Domi i pomaga ta herbatka ? Ciepla dajesz Jaskowi czy w temp. Pokojowej ?
Sent from my LG-D605 using Wizaz Forum mobile app
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------
Mya to u nas wczoraj z tym spaniem tak bylo.
Sent from my LG-D605 using Wizaz Forum mobile app
|
Zawsze po tej herbatce puszcza bączki i dość często udaje się że jak już bączki pójdą to i kupalek jest. Choć czasami same bączki i nic więcej i wtedy się męczymy z wyciśnięciem kupalka, nie wiem od czego to zależy 
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia
Kurcze Domi na 100ml 1,5 łyżeczki cukru???
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Próbowałam dawać mniej to nie chciał pić, stopniowo próbowałam dodawać coraz więcej bo ciągle się krzywił i wypluwał. Skończyło się na 1,5 łyżeczki, zapytałam panią doktor i stwierdziła że skoro Jaś tak lubi to nie ma problemu 
Napisz mi Dzidziu proszę co mogę zrobić żeby dawać mu mniej cukru a żeby on chciał te herbatki pić ?
Cytat:
Napisane przez agnieszka255
Załącznik 5515479 oto moja niunia, trzymajcie kciuki za nią. mała nadal wymaga wspomagania za pomocą respiratora, ale już załatwia się do pieluszki i jest karmiona sonda mlekiem bebilon 1. lekarz mowi ze powoli do przodu i ze mała jest silna 
|
Ania to naprawdę silna osóbka 
Cytat:
Napisane przez sorento
Cześć, witamy się z rana  Miałam dziś nadrabiać ale nasz mały wywrotowiec miał swój plan. 
I wyskoczył dziś o 7.30  Waga ponad 3600, 55 cm, SN. Już zdążył pociumkać oba icki, ale nie wiem czy coś mu tam leci 
Pozdrawiamy wszystkie ciocie 
|
To już ? Ekspresowa dziewczyna jesteś . Ogromne gratulacje
Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-12-20 o 09:43
|
|
|