2013-12-21, 09:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 8
Witam 
spałam źle- bolały mnie plecy, biodra, brzuch- koszmar.
Wstałam i wstawiłam już pranie- teraz pieluchy piorę, sama zrobiłam sobie kawę i zaczynam nadrabiać.....
oj jakie emocje....
mezaga-- bardzo się cieszę, że USG jest OK i wyniki poprawiły się niech maluchy siedzą w brzuchu jak najdłużej
pilotka-- nie wydaję mi się aby to co zobaczyłaś było tym co piszesz... chyba tak nisko nie schodzi, to ew mogło być ujście pochwy no ale może gina zapytaj na wszelki wypadek
cicici-- witaj chwilowo zaginiona no Tobie to tez już niewiele zostało do rozpakowania ale Zosia wyjdzie kiedy będzie chciała więc niestety takie atrakcje skurczowo nocne jeszcze potrwają
iwantyou-- znów Cię anemia dopadła? niedobrze.... bierzesz jakieś leki? doczytałam- dobrze że bierzesz, mam nadzieję, że szybko minie
perfuzja-- skąd masz wiedzieć czy te skurcze co 10-20 min są związane juz z porodem czy nie? Skoro bolą bardziej niż te poprzednie to ja bym jednak wybrała się na IP po uprzedniej ciepłej kąpieli. Lepiej sprawdzić co się dzieje, najwyżej Cię odeślą do domu. Szkoda, że Cię tak męczą skurczybyki- złapały by raz a porządnie a nie tak cykają po trochu 
Lusso- piękne zdjęcie
|