Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-23, 08:13   #3606
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Byliśmy dzis na Rynku na Wigilii pojedlismy pierogow z kapuchą i grzybami i zapilismy barszczem.Do reszty potraw nie chcialo nam sie stac zespół ,, Zamojszczyzna" pospiewal koledy.Fajnie bylo.Laurze sie dobrze w wozku spało
Teraz tz mysli nad zrobieniem stojaka dla naszej zywej choinki a w piekarniku lasagne sie tworzy
To się najedliście

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Powiem wam tylko, że byłam z siostrą w centrum handlowym w empiku i smyku. W smyku dla 3 dzieci zostawiła 500 zł! I to bez szału. Lalka monster high, szczeniaczek kiwaczek i monopoly!
Aaaa Lego friends takie jaki kupiłam Małgosi w Pabianicach w sklepie z zabawkami za 160 zł, w smyku jest po 219 zł!!!! Masakra jakie mają ceny!
Chyba pod 'nazwami' znanych sklepów zawsze są droższe rzeczy. Szkoda, że tak próbują zarabiać.

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Hej

Nie było mnie, bo mamusia wpadła na kilka dni
Zaraz poczytam co tam u Was, a u nas całkiem spoko, bo Skoku nadal nie wrócił do bazy
Młody jest cudny, kochany, ciągle szczerzy te swoje dziąsełka, śpi pięknie po 2 godziny na spacerach-chwilo trwaj!
No ale dziś kończymy 22 tygodnie, więc pewnie za długo się tym stanem nie nacieszę.

Z innych dobrych wieści- badanie moczu wyszło prawidłowe
Od tygodnia testujemy też powolutku słoiczki-na pierwszy ogień poszła dynia z ziemniakiem, a dziś dostał ciut jabłuszka na próbę i nie zarejestrowałam bólu brzuszka ani nic takiego
za tydzień
za mocz

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Która obejrzy dziś Titanica?
Wczoraj obejrzałam pierwszy raz drugą część

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

I jaką wybrałaś?
Lavera

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Choinka ubrana, dom przystrony (za malo ozdob mamy..)zderzak zrobiony, okna umyte (zostala sypialnia i mały pokój,ale to juz odpuszczam), kuchnia sprzatnieta,salon, łazienka też.. Zostało umycie podłóg i pakowanie jutro na wyjazd dzien udany,chociaż zmęczona jestem.

ONA i jak poszło zasypianie w łóżeczku?
I kolejny pracuś na wątku

Usypianie poszło łatwo Troszkę sobie pokwękał, resztę przegadał ze smokiem w buzi i po 15 minutach już spał Nie obudził się nawet po swoich 30 minutach tylko po 2,5h
Po kąpieli zasnął przy odbijaniu więc nie było kolejnej próby.
Za to dzisiaj rano na drzemkę zajęło 10 minut usypiania i bez żadnego płaczu Domyślam się, że jak będzie miał gorsze chwilę to tak łatwo nam nie będzie szło.

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o wasze magiczne kciuki, jutro idziemy na usg bioderek i chciałabym usłyszeć, jakieś pozytywne wieści. Ostatnimi czasy za dużo u nas złych rzeczy

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Elain widze, zę pytałaś czy mnei zakupy wciagnely
zakupy zrobione w godzinke, o 8 rano bez szału i tłoku!!
Wydane tyle pieniedzy, ze za głowe sie złapałam przy kasie ale trudno

Nie ma mnie bo wczoraj do północy ogarnialismy kuchnie, Tzt jeszcze podlaczał zmywak i baterie no i piecyk. Wyszło super!! Juz pierwszą kawke zaliczylismy w NASZEJ! kuchni
jak narazie obiadki jednak i tak u mamy bo ze sprzetem do kuchni u nas ubogo, poza czteroma kompletami sztućców ślubnych i kompletem talerzy nie mamy nic no i czejnikiem elektrycznym
a od moich rodziców dostalismy czajnik taki zwykly na piecyk- czerwony!

jak sie uda to jutro wkleje troche zdjec bo teraz już nie widze na oczy. 100 pierogów z kapusta i grzybami dzisiaj zrobiłam i nie wiem skad wzielam na to siłe

a Zuza zaczęła tak machać rekami, sięgac po wszystko, że z wrażenia aż mi łezka w oku się kreci. Jak jest na kolanach wychyla sie do przodu i cieszy mnie to bo tzn, że ćwiczy miesnie brzucha, które podobno są słabe.
No i juz ma tylko jedna ok godzinną drzemke w ciągu dnia. Gdyby nie mama to nic nie zrobilibysmy ani wczoraj ani dziś.
Choinka ubrana, dom prawie ze juz gotowy, został mi jeden pokój do ogarniecia ale to jutro.
Prezenty popakowane, spowiedz zaliczona, opłatki też juz mam.

W czwartek widziałam sie z kolezanka w 7 t.c i miałam wrażenie, ze sie nie cieszy z tego, na moje gratulacje odpowiedziała "tak wyszlo" i bez entuzjazmu

Ide do swojej kuchni napic sie wody i dobranoc

SUrka mam nadzieje, ze usłyszycie same dobre wieści przed swietami

Również nie mogę wyjść z podziwu jak te dzieciaczki z dnia nadzień nabywają nowych umiejętności. Frankowi tak niedawno ciężko było utrzymać zabawkę w ręku a teraz w jednej trzyma jedną grzechotkę a w drugiej drugą i uderza jedną o drugą

A koleżanka może nie była gotowa na dziecko i ciężko jej jest się oswoić.

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
ITA za 4 miesiące!

ONA hmnn ciekawe dlaczego Franek tak reaguje po opiece ich nad nim? Może ich nie lubi?

Hej. Dzisiaj dzień pełen roboty. Ale dużo zrobione. Młody super grzeczny. Spał od 12 do 15:30
Po kąpieli grzecznie zjadł i poszedł spać i śpi sobie dalej. Dał mi dzisiaj luz i mogłam wszystko zrobić

Nie ma śniegu i nie czuję świąt
Też ich nie lubie i może Franek ma to po mamusi Ogólnie spokojni ludzie, chyba aż za bardzo. Teściowa zakochana w małym także nie wiem o co chodzi.

Grzeczne masz dziecię a tak czasem narzekasz

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Baloniku ja też czytałam że mięsko naleźy dawać tylko 2 razy w tygodniu.

Jest już po północy to ogłaszam że
MAJUNIA KOŃCZY DZIŚ 4 MIESIĄCE

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora