Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-24, 13:18   #2495
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dot.: Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość

Skąd ja to znam współczuję

Ja bym chyba zawału dostala ale czytałam, że jak dziecko nie moe złapać oddechu to mu dmuchnąć w usta trzeba delikatnie...

Ale super, wspaniały prezent na Święta

o ja, to już niedługo!!!

Ja mieszkam blisko

Cała noc przespana!!!! znaczy z budzeniem o 1 i 4 na jedzonko. I o 6 również, a jak ją uśpiłam to Etna ją obudziła bo warczała na psa... -.-.-.- i do 10.30-11 nie spała...

Ale kupiłam ten Esputicon, ponieważ Boboticu nie było. Wczoraj dalam 2x i dzisiaj już raz. Wieczorem nie zauważyłam, ale rano jak poszły bąki to dobre 10 minut szły i płacz przy tym nie z tej ziemi. Ale jak się skończyły to jaka spokojna i zadowolona
No to super, że znalazłyscie haka na kupe mozliwe że teraz Twoje zycie sie zmieni

NEMOSEK - Mya na racje !! Na tych filmikach Od Babku facet mowil że dmuchniecie dziecku w usta jest najsluteczniejsze
Wogole jak wam sie dzieci zapowietrzaja przy przebieraniu? Od płaczu czy jak?
Mi pare razy Majka sie zakrztusila Od mleka . Masakra. O malo na zawał nie zeszłam
Cytat:
Napisane przez niunia_20 Pokaż wiadomość
Kochane życzę Wam wspaniałych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, szczęścia oraz spełnienia marzeń
Dla Ciebie tez wszystkiego najlepszego na Świeta I na kolejne miesiace !!
Jak sie czujesz?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora