Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizażowe ploteczki TŻtówek 2010 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-25, 16:06   #900
Charlotte1103
Zakorzenienie

Dot.: Wizażowe ploteczki TŻtówek 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Komin też dostałam, ale nie zmieścił się na zdjęciu Kasa zawsze się przyda, a masz jakieś upatrzone ciuchy na wyprzedaży?

Ale się nażarłam, o matkoW ogóle chyba w nowym roku zacznę chodzić na basen (muszę skonsultować się wcześniej z ginem czy mogę), bo zaczyna mnie denerwować tłuszcz na brzuchu Moja mama twierdzi, że przesadzam, ale niestety, z wiekiem niećwiczony brzuch przestaje być płaski

Czy puszczanie zaczepek na fb to jakaś forma flirtu? Od wczoraj zaczepia mnie jakiś znajomy znajomych, nie mam pojęcia kto to i nie wiem o co mu chodzi. Co to w ogóle za beznadzieja te "zaczepki"
gdybys nie mogla chodzic na basen to polecam brzuszki ja robie raz na tydzien dwa na wfie i powiem wam ze jak sie porzadnie napne to widac lekki kaloryfer

haha te zaczepki sa zalosne jak dla mnie

wogole szykuje mi sie slub w rodzinie haha kuzyn sie zareczyl bo wpadl ze swoja dziewczyna jak mi opowiadali jak to zrobil to nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac...
dal dziewczynie kwiaty, padl na kolano, wyciagnal pierscionek i wyjechal z tekstem "czy bedziesz mi posluszna?" hahaha cala rodzina ma beke z tego