2013-12-25, 22:27
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
Napisane przez axella
Kikunga ty tez wieloorgazmowa?  ja mam masakre z iloscia, z jakoscia roznie raz jrst mega ogień a raz tylko ok :p
Dzis tylko do buzki ale tez jest zaje*iscie
Ach. Soboto przybywaj..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Ja mam czasem tak dużo jeden za drugim,że piszczę i płaczę bo już nie mam siły na kolejne a ten nic i dalej, no i nawet jak mnie nie dotyka to dochodzę 
Jest mnie tak łatwo pobudzić,że parę razy TYLKO mnie całował a ja orgazm.
Cytat:
Napisane przez paulinika
Kikunga dobrze wyczytalam w innym watku ze Twoj partner jest obcokrajowcem? Tak z ciekawosci pytam ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Tak tak jest z Azji,mieszka od dziecka w Polsce to też nigdy nie mieliśmy problemów z rozmową.
Pewnie jutro będzie mnie boleć bo nieźle mi obił,w zasadzie też nie umiałam się powstrzymać by nie skakać z takim impetem 
Nie wiem może to dziwne ale z Nim wszystko co fizyczne jest idealne,jak w bajce nikt nie musi nic zmieniać czy poświęcać się i tak od początku.
Kilka miesięcy temu pierwszy raz kochaliśmy się i to analnie (bardziej pasuje ruchaliśmy) wziął mnie tak ostro,że miałam kilka orgazmów,no i próbowałam być wyrozumiała(to był też Jego pierwszy seks) co się okazało facet od razu może być dobry i kontroluje się idealnie.
Nie jesteśmy aż tak bardzo hardcorowi co do bdsm ale lubimy niektóre elementy,szkoda tylko,że zawsze jest ktoś w domu i np.nawalanie klapsów bez przerwy przez kilka minut mogłoby wzbudzić podejrzenia.
Dziś dał mi się gryźć,przy czym oddychał mi do ucha 
Hihi i znowu dużo napisałam,wybaczcie ale ja jestem taka rozgadana po prostu powiedziałam niech mi zatyka buzię penisem jak coś
|