Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-25, 22:59   #2550
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
u mnie skronie z prezentami,maly dostał wieeeeeelkiego pieska misia, ciuszki, leżaczek- bujaczek z FP, sliniaczek, smoczek i tyle
Ee tam nie wazne ze skromnie
Moja dostala od wszystkich kase na bujaczek, spiochy i body a i 2 grzechotki ktore nie grzechocza

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Przepraszam za opóźnienie!

Drogie moje życzę wszystkim
Oparcia w kimś bardzo bliskim!
By pomagał młodej mamie
Myć,gotować,wieszać pranie!
Czujcie się wprost ubóstwiane!
Piękne, mądre i kochane!
Niech odejdą wszelkie bóle
Niechaj TŻ tuli czule!
Dziecię dumę niech przynosi
O Wasz los niech każdy prosi!
Bądźcie wzorem dla pokoleń
By myśleli "taką wolę
być kobietą przeszczęśliwą
No a przy tym urodziwą! "
Te życzenia ślą Wam szczerze
Natka,Milosz no i TeŻet!

Sent from my HTC Desire X using Wizaz Forum mobile app

Jak zwykle swietne rymowanki!
Dziekujemy!

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
U nas już po świętach i chrzcinach jutro spokojnie

NA chrzcinach teściowa się nie pojawiła jak zapowiedziała nawet do kościoła nie przyszła. Kij jej w oko. Był za to teść ale nie dał się zaprosić na obiad albo później na posiedzenie, Bo boi się żony, na co mój mąż stwierdził ze ma ma racje. Że ja się na tej kobiecie nie poznałam wcześniej, mąz dalej klapki na oczach.

Prezentów tyle że szok. Kase na lokate trzeba.
Dobrze że co niektórzy się pytali co chce bo miałabym 2 maty edukacyjne, a tak to Liwka jest posiadaczka maty, pampresów, ramki na zdjęcia, bajek , misia, złotych kolczyków.

Wczoraj też pod choinką znalazły się bajki. Klasyka Tuwim a dziś Brzechwa, Tuwim, Konopnicka, Krasicki, Mickiewicz.

Liwka przespała chrzest, otworzyła tylko oczy jak zdejmowaliśmy czapkę, jak lano jej główkę wodą, po czym zasneła. Także chyba wrażenia na niej nie zrobiło w ogóle.

Wigilie tez ładnie w w wózeczku przeleżała i gaworzyła

Jutro mam nadzieję nadrobić, i może jakieś zdjęcia wrzucę bo chce już zrobić folder do wywołania, album już czeka.

Nasturcja
piękne życzenia
Myslalam ze tesciowa tylko tak mowi ze nie przyjdzie, ale nie powiem nie ladnie z jej strony...

No i pokazjuj zdjecia!

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Te potworne bóle brzucha okazały się jelitówką. Dzisiaj doszła biegunka i jestem wrakiem człowieka. Czuję się fatalnie Brzuch mnie boli niesamowicie. Na szczęście nie wymiotuję, ale ciągle mnie mdli. Na same święta się załatwiłam Boże oby tylko małej nie zarazić
O kurczaki! Kuruj sie niech szybko przechodzi

Nareszcie w domu jakas zmeczona jestem tymi odwiedzinami wszystkimi ale jutro chyba siedzkmy w domu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
u mnie skronie z prezentami,maly dostał wieeeeeelkiego pieska misia, ciuszki, leżaczek- bujaczek z FP, sliniaczek, smoczek i tyle
Ee tam nie wazne ze skromnie
Moja dostala od wszystkich kase na bujaczek, spiochy i body a i 2 grzechotki ktore nie grzechocza

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Przepraszam za opóźnienie!

Drogie moje życzę wszystkim
Oparcia w kimś bardzo bliskim!
By pomagał młodej mamie
Myć,gotować,wieszać pranie!
Czujcie się wprost ubóstwiane!
Piękne, mądre i kochane!
Niech odejdą wszelkie bóle
Niechaj TŻ tuli czule!
Dziecię dumę niech przynosi
O Wasz los niech każdy prosi!
Bądźcie wzorem dla pokoleń
By myśleli "taką wolę
być kobietą przeszczęśliwą
No a przy tym urodziwą! "
Te życzenia ślą Wam szczerze
Natka,Milosz no i TeŻet!

Sent from my HTC Desire X using Wizaz Forum mobile app

Jak zwykle swietne rymowanki!
Dziekujemy!

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
U nas już po świętach i chrzcinach jutro spokojnie

NA chrzcinach teściowa się nie pojawiła jak zapowiedziała nawet do kościoła nie przyszła. Kij jej w oko. Był za to teść ale nie dał się zaprosić na obiad albo później na posiedzenie, Bo boi się żony, na co mój mąż stwierdził ze ma ma racje. Że ja się na tej kobiecie nie poznałam wcześniej, mąz dalej klapki na oczach.

Prezentów tyle że szok. Kase na lokate trzeba.
Dobrze że co niektórzy się pytali co chce bo miałabym 2 maty edukacyjne, a tak to Liwka jest posiadaczka maty, pampresów, ramki na zdjęcia, bajek , misia, złotych kolczyków.

Wczoraj też pod choinką znalazły się bajki. Klasyka Tuwim a dziś Brzechwa, Tuwim, Konopnicka, Krasicki, Mickiewicz.

Liwka przespała chrzest, otworzyła tylko oczy jak zdejmowaliśmy czapkę, jak lano jej główkę wodą, po czym zasneła. Także chyba wrażenia na niej nie zrobiło w ogóle.

Wigilie tez ładnie w w wózeczku przeleżała i gaworzyła

Jutro mam nadzieję nadrobić, i może jakieś zdjęcia wrzucę bo chce już zrobić folder do wywołania, album już czeka.

Nasturcja
piękne życzenia
Myslalam ze tesciowa tylko tak mowi ze nie przyjdzie, ale nie powiem nie ladnie z jej strony...

No i pokazjuj zdjecia!

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Te potworne bóle brzucha okazały się jelitówką. Dzisiaj doszła biegunka i jestem wrakiem człowieka. Czuję się fatalnie Brzuch mnie boli niesamowicie. Na szczęście nie wymiotuję, ale ciągle mnie mdli. Na same święta się załatwiłam Boże oby tylko małej nie zarazić
O kurczaki! Kuruj sie niech szybko przechodzi

Nareszcie w domu jakas zmeczona jestem tymi odwiedzinami wszystkimi ale jutro chyba siedzkmy w domu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora