Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz świat BDSM - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-26, 07:03   #312
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Bardzo, baaaardzo tak! Dziewczyny, mimo wszystko wczytajcie się w takiego posta, bo wydaje mi się esencjonalny. "Czytanie w myślach" jest super, dopóki coś się nie stanie. Mi się jeden jedyny raz przez 5 lat naszej relacji trafił moment gdy "nie" faktycznie znaczyło "nie", hasła nie było, a mój Pan niewłaściwie odczytał intencję, mimo że przez kilka lat było absolutnie idealnie. Ostatecznie niby nic się nie stało, ale wzajemne zaufanie sie mocno zachwiało i dość dużo czasu zajęło nam powrócenie do status quo ante bellum. Potem bardzo naciskał na stworzenie słów-znaków... jeśli nie czujecie potrzeby posiadania znaku dla siebie - zastanówcie się nad nim właśnie dla Pana. By NAPRAWDĘ nigdy nie musiał się martwić o Wasze bezpieczeństwo. Jeśli jesteście w związkach, chcecie z tymi osobami spędzić życie/jakiś dłuższy czas to chyba warto się ubezpieczyć zawczasu niż potem obustronnie cierpieć.
Przede wszystkim przedyskutujcie między sobą - co jeśli przekroczy granicę (bez kokieteryjnego "ależ nie przekroczysz, kochasz mnie" bo wypadek może się stać zawsze), co jeśli Was zgwałci, skrzywdzi nieodwracalnie.
Ok. Madrze piszesz, rozumiem o vo chodzi ale.. Zgwalci?

Tak jak mowilam, każdy ma inne upodobania i kazdy jakos inaczej ogarnia swoj seks od strony technicznej..

Snilo mi sie taaakie fajne rznie cie. i mnie wzielo na sentymenty..
Kiedyś umowilam się z fajnym facetem (dawno temu) na ustawiany gwalt.
Ale tak ustawiany, ze zaczynalo sie juz w sklepie.. Chodzil za mna, tzn gapil się. Potem cala drogę szedł za mna, jak przyspieszalam on tez , niezlego cykora zaczelam lapac.. Jak otwoeralam zamek w drzwiach to dobiegł, zaklęil mi usta tasma, przerzucil przez ramie (haha cud! Do chudych nie naleze) i w mieszkaniu juz pieprznal o lozko, zerwal majtki, koszule i zeeeeerznal tak ze normalnie się zakochalam.. :p
A jakiego on mial cudnego fiu ta
. Bylo mega! Jedyny minus prxy udtawianych gwaltach-prezerwatywa

Dziecko spi to ide i ja spac dalej. Owocng sen znow by się nadal

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora