Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka z łysieniem androgenowym i innymi typami przewlekłego łysienia.cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-26, 09:01   #171
Gaya_oo
Rozeznanie

Dot.: Znalazłam skuteczny sposób na wypadanie włosów cz.III

Cytat:
Napisane przez Maria221 Pokaż wiadomość
Hej, Hej, to ja , cały czas Was podczytuję, ale się nie udzielam. Włosy prawie nie lecą, wcieram loxon 5%, ale tak 3-4 razy/tyg. powinnam wiecej, będę do tego dążyć. Włoski b. zgęstniały, w porównaniu z marcem. Z przodu przedziałek to niteczka, niestety głębiej i z tyłu jest gorzej. W ogóle mam takie miejsce na górze, gdzie od lat było kiepsko, niedawno zauważyłam, że jakby zarosło, nie jestem pewna, po prostu nie widać skóry głowy, pewnie zarosło, bo loxon leję tam ostro.

Piję oleje: lniany/ z pestek dyni, łykam teraz Solgar. Jak skończę, zakupię tran, ekstrakt z zielonej herbaty i l-cysteinę, moze coś jeszcze.

Gdzie kupujecie ostropest? Jest jakiś czysty ekstrakt? Jakieś prochy?

Co do wyprzedaży, ja już zakupilam kurtkę w Massimo Dutti, przeceniona o 200zł. 27 ruszam do Zary, fundusze co prawda niezbyt duże, ale na to i owo wystarczy. Zresztą, ostatnio w Gdyni otwarto najwieksze na Pomorzu centrum handlowe, będę szaleć.
Maria, od jak dawna stosujesz loxon? Gratuluję odrastających włosków
Olej z ostoprestu kupowałam na necie, jako płynny. Nie pamiętam z jakiej strony.
Owocnych zakupów
Gaya_oo jest offline Zgłoś do moderatora