2013-12-26, 08:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII
Cytat:
Napisane przez lusesita23
my odstawilismy,bo w mm tez jest. ale znow podajemy,bo nic to nie zmienilo.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Ja daję mniejsze raty, właśnie wiem, że w mm jest, ale nie potrafię tego przeliczyć;/
A Wy tez na mm? I też tak pręży się, płacze i w ogóle Marysia jak puszcza bąki? Jezu mi się tak serce kraje jak ona tak płacze. Ale dałam jej wieczorem czopka pół to poszła kupa, ale jakies resztki ją cisną, bo płacze dalej ale w międzyczasie przysypia. Albo jest tak zmęczona, że byle gówno ją budzi 
Sprawdzę Ulce jeszcze inne mleko, mam jeszcze Nan, może pomoże troszkę
Cytat:
Napisane przez domii29
Nasturcja jak zwykle niezastapiona
Super ze chrzciny sie udaly  a tesciowa olej, jej strata
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------
Mya biedna Ulka i biedna Ty bo obydwie sie meczycie
Pytalas o imieniny tesciowej... Bylo 18 osob w sumie. Dostala mase prezentow typu patelnia, patera, slodycze itd i zadnej kasy tak jak sie spodziewala  poza tym siedziala caly wieczor niezadowolona i Jaska na rece nawet nie brala bo to nie ona byla w centrum uwagi tylko Jas
|
Mnie tam nie żałować, ja sie pogodzilam z nieprzespanymi nocami(swoją drogą sypiam po 2-3 h dziennie), więc olewam siebie, ale Uleńki mi szkoda Zaraz pewnie od placzu jakiejś przepuklinki dostanie
A teściowa - biedulka ale prezenty fajne, ja bym nie pogardziła. Oprócz słodyczami, bo nic nie jem tylko słodycze, bo nawet nie mam czasu i ochoty na nic innego...
Cytat:
Napisane przez ryba91
|
HAHAHAHA!!!! kocham to! też tak masz, że sprzątasz i od razu bałagan?
Cytat:
Napisane przez domii29
A ja jak zwykle wparowalam i sie nie przywitalam 
Dzien doberek
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------
 dobre
|
Ja się nie witam, bo stąd nie znikam jestem noon stop
"zombie zombie zombie" ze zdania "Czlowiek człowiekowi wilkiem, a zombie zombie zombie"
Ogólnie mam zakaz odzywania się, bo Ulka płacze jak mnie słyszy
55cm, 3180g 
|
|
|