2013-12-26, 15:52
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Tylko wiecie dziewczyny,po co mieszać zatargi dorosłych i wiązać to z niewinnymi dziećmi? 
Ja kupiłam taki prezent a nie inny nie dlatego żeby spełnić oczekiwania matki a sprawić radość dziecku. Chciałam żeby się cieszyła z tego co dostanie dlatego poświęciłam się temu całkowicie. I boli mnie to że moje dziecko dostało prezent na odczepnego,wiecie o co chodzi.
No cóż,czego w sumie się spodziewałam po niej ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Dodam jeszcze że mój brat jest chrzestnym małego ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) a ja ich małej,więc tak sobie myślę że to powinno zobowiązywać. Ja ich córkę zawsze traktowałam jak swoje dziecko,kupowałam małemu kupowałam też jej-no i spotkałam się teraz z wdzięcznością
Od nas Oskar dostał stolik edukacyjny ale jakoś mało go ciekawi
Moje dziecko najbardziej lubi się jednak bawić papierami i kartonami po zabawkach
|
Standard
My kupiliśmy małej na mikołaja Siostrzyczkę Uczniaczka ale po 3 dniach schowałam ją żeby się nie kurzyła-spróbuję za 2 miesiące 
Wybaczcie, że to mówię ale: nuuuudy Masakra, nic w tv, za oknem szaroburo, człowiek tylko ten sernik wpie**la
|
|
|