2013-12-26, 15:16
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Cytat:
Napisane przez kascysko
Dziołcha, ale Ty się nakręcasz 
|
Nie nakręcam się tylko po co pisał do mnie skoro twierdzi, że nie jestem mu do szczęścia potrzebna? Jeśli myślał, że o wszystkim zapomniałam i przywitam go z buziakami i słodkimi słówkami to się pomylił. Ja się szybko zakochuję, ale żebym coś wybaczyła to trudne sprawy 
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------
Dziewczyny Wy mnie lepiej trzymajcie bo ja zaraz nie wytrzymam. Szlak mnie trafi no
Pamiętacie moją historię z M?
Przed chwilą napisał do mnie na fejsbuku jego brat. Ma 21 lat i widział mnie gdy byłam kilka razy u M. w domu. Napisał mi, że jestem fajną laską, że mam sobie odpuścić, że M. siłownia namieszała w głowie, że nie jest gotowy na związek ze swoją pierwszą kobietą, że właśnie pojechał do kina z koleżanką i, że ma zryty łeb. Pokazałam to przyjaciółce, która zna M. i S. od 8 lat. Stwierdziła, że S. nie napisałby tak. Wychodzi na to, że M. nie ma odwagi na napisanie do mnie i podszywa się pod swojego brata. Dlaczego szesnastoletni chłopacy w dzisiejszych czasach są tak bardzo mało dojrzali?
|
|
|