Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-26, 15:16   #1789
Inkus97
Rozeznanie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Dziołcha, ale Ty się nakręcasz
Nie nakręcam się tylko po co pisał do mnie skoro twierdzi, że nie jestem mu do szczęścia potrzebna? Jeśli myślał, że o wszystkim zapomniałam i przywitam go z buziakami i słodkimi słówkami to się pomylił. Ja się szybko zakochuję, ale żebym coś wybaczyła to trudne sprawy

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Dziewczyny Wy mnie lepiej trzymajcie bo ja zaraz nie wytrzymam. Szlak mnie trafi no

Pamiętacie moją historię z M?

Przed chwilą napisał do mnie na fejsbuku jego brat. Ma 21 lat i widział mnie gdy byłam kilka razy u M. w domu. Napisał mi, że jestem fajną laską, że mam sobie odpuścić, że M. siłownia namieszała w głowie, że nie jest gotowy na związek ze swoją pierwszą kobietą, że właśnie pojechał do kina z koleżanką i, że ma zryty łeb. Pokazałam to przyjaciółce, która zna M. i S. od 8 lat. Stwierdziła, że S. nie napisałby tak. Wychodzi na to, że M. nie ma odwagi na napisanie do mnie i podszywa się pod swojego brata. Dlaczego szesnastoletni chłopacy w dzisiejszych czasach są tak bardzo mało dojrzali?
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora