Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie badania już zrobione a gdzie nasze dzidzie upragnione?!staraczki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-26, 18:47   #169
wpaula
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystkie badania już zrobione a gdzie nasze dzidzie upragnione?!staraczki cz.I

Hej dziewczynki , my już po swietowaniu , wczoraj ja szlam z mezem na cmentarz to wybrałam się w jednym bucie krótkim botku a w drugim kozaku do kolon jeden czarny drugi szary zorientowałam się dopiero jak wysiadałam musiałam pojechać do mamy bo bliżej i pozyczyla mi buty ciut za male i dostałam pęcherze mama mowi ze to na szczęście tak się wybrałam w dwóch roznych butach:P

a tak poza tym okazało się Linka ze Twój lekarz to dobry zanjomy moich znajomych i chyba poproszę ich żeby szepnęli slowko żeby się dobrze nami zajal :P ale na razie pojde do tego drugiego co jestem zapisana żeby zrobil rozeznanie przegląd i powiedział na czym stoimy i stwierdził co z owulka w tym meisiacu do wizyty 4 dni a już się boje

U mnie testy owu minusuja:P ale sluzu już trochę jest :P w tym meisiacu mamay postanowienie z mezem ze w okolicy owulki będziemy dwa razy dziennie;p już 7 miesięcy prob raz dziennie i dupa wiec czas na podwojne strzaly :PP
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png
wpaula jest offline Zgłoś do moderatora