Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-26, 19:32   #1069
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Adaś ostatnio mocno ulewa takim gęstym. Może dlatego, że pcha rączki do buzi.
O to widze ze nie tylko u mnie ten problem. Wczesniej nie ulewal a teraz jak pcha rece do buzi to i po godzinie zwroci..
Larysa moj TZ zrobil mm i dodal lyzke kleiku ryzowego nestle i smoczki 3 aventu lipnie sie sprawdzily. Zmienilam 3 w czasie karmienia. Dzis ja przygotuje i zrobie tak. Wleje wrztek do butelki dodam kleik porzadnie zamieszam dopiero po tym doleje zimnej wody odpowiednia ilosc i dodam mm.

Ja daje Filipowi sok jablkowy z Hippa ale rozcienczam wosa bo jest dosc kwasny i sie krzywil na sam. Dzis chyba mu poruszyl kiszke bo zrobil druga kupe po nim. Na produktach hipp jest info czy dziqla rozluzniajaco czy zestalajaco

Do konca roku daje sok jablkowy i kleik pizniej od nowego roku wjezdza dynia..bo mam swoja.

Co do prezentow to jade jutro kupic skrzynie na zabawki.. zeby sie nie kurzyly. I bede wyjmowac po jednej na miesiac. Szczeniaczek uczniaczek to najwiekszy szal... do tego klcuszki fp jakies grzechotki gryzaki lalka szmaciana ksiazeczka sliniaki skarpetki traktor grajacy jakies pianinko ze zwierzatkami i kasa.. bogaty Mikolaj..