Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - full serwis ślubny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-03-21, 12:24   #2
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Re: full serwis ślubny

Witaj Nikito [img]icons/icon7.gif[/img]
Śliczna z Ciebie kobieta [img]icons/icon7.gif[/img] I wybrałaś bardzo piękną suknie i ciekawą wiązankę [img]icons/icon7.gif[/img]

Mam tylko kilka obaw. Ale proszę nie sugeruj się tym tak bezkrytycznie bo mogę się mylić. Zdjęcie często nie oddaje pewnych szczegółów. Ale do rzeczy.

Moim zdaniem ten ciemny fioletowy gorset może być dla Ciebie za ciemny. Za duży kontrast kolorystyczny między Twoim jasnym, delikatnym typem urody. To jedno ryzyko.
A drugie. Nie wiem jaką masz figurę. Bo tak obcięty ciemny gorset utnie Ci bardzo sylwetkę w połączeniu z takim jasnym dołem. I jeśli masz bardzo długie nóżki, to nie będzie problemu, jeśli nie. To rozważ czy ten gorset ( jeżeli zdecydujesz się nadal na bardzo ciemny) nie powinien mieć ukośnego cięcia.

Moim zdaniem gorset jak i kwiaty powinny być w kolorze jasnego lila.

Co do fryzury, to na pewno było by Ci śliczne na przykład w koku upiętym na karku. ale będzie dość trudno utrzymać na plaży taką fryzurę w należytym ładzie. Podkręć włoski, dobrze je utrwal, delikatnie zepnij za uszami, żeby włosy nie leciały do buzi. Do tego zawsze możesz wpiąć kwiatki, ale najlepiej jakieś drobniutkie.

Albo, żeby nawiązać troszkę do typu wiązanki. Podkręć włoski i zwiąż je z tyłu nisko przy karku i dalej owiń je do dołu jakąś ozdobną wstążką, aksamitką, na długości 10-15 cm.

Co do makijażu, to może coś znajdę. Poszukam jeszcze.

serdecznie pozdrawiam [img]icons/icon7.gif[/img]
AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując