Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomocy! Czy zakładać szpilki na domówkę sylwestrową?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-27, 12:06   #2
invisible_01
Zakorzeniona

Dot.: Pomocy! Czy zakładać szpilki na domówkę sylwestrową?

Cytat:
Napisane przez LadrynaA_ Pokaż wiadomość
Witam Na sylwestra kolega zaprosił mnie na sylwestra organizowanego przez jego kolegę. Nie będę tam znała nikogo nie wyłączając organizatora. Mam zamiar założyć dżinsy ciemne i prześwitującą koszulę z kołnieżykiem z dżetami. Wiem, ze to mało sylwestrowo, ale mam w tym roku 2 studniówki (swoją i tego kolegi) i nie mam za bardzo kasy na kupowanie nowych kreacji, szczególnie że to tylko domówka. I tu moje pytanie. Jest zima - bez śniegu, ale jest. I co z tym fantem zrobić? Czy na tą imprezę iść w kozakach a po domu chodzić w skarpetkach, czy może założyć kozaki, a w domu przemienić na baletki albo szpilki? Szczerze to JA NIE MAM POJĘCIA JAK SIĘ ZACHOWAĆ. Osobiście ja i szpilki to połączenie na tyle ryzykowne, że lepiej się dogadujemy, gdy nie gramy w jednym zespole ; ) Także nie wiem, czy zakładać baletki czy paradować w skarpetkach... POMOCY!
Bawią mnie trochę dziewczyny na domówce w szpilkach, wybacz Na wszystkich domówkach, na których byłam, goście byli boso (w sensie bez butów), ewentualnie dziewczyny jakieś baletki, jeśli stopy im marzły w samych rajstopach. Ale szpilki? Nigdy się z tym nie spotkałam i szczerze, to nieźle by mnie to zdziwiło, zwłaszcza gdyby jakaś dziewczyna wzięła te szpilki na zmianę specjalnie po to, żeby w nich po mieszkaniu chodzić. Ale dla mnie domówki to imprezy z gatunku luźniejszych i swobodniejszych strojem.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując