Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-29, 10:31   #2245
martuszka0
Rozeznanie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Dzień dobry

janeczka gratuluję córki

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki ... Jestem totalnie niewyspana, w dodatku boli mnie krzyż i podbrzusze mieliśmy wczoraj znajomych, którzy nie umieli wyjść i w efekcie siedzieli do 2 w nocy... Dało mi się w kość takie 8-godzinne siedzenie przy stole, ledwo od niego wstałam. Trochę jestem zdenerwowana, bo przecież zapraszali nas na sylwestra i odmówiliśmy właśnie ze względu na mój stan, bo ja o 21 to już w łóżku muszę leżeć Ale może alkohol zaćmił głowę...... Ech.
Chociaż tyle, że maleństwo dawało o sobie ciągle znać, tak jakby mnie pocieszało w najgorszych chwilach
no to rzeczywiście posiedzieli, a może jednak do nich pójdziecie. Ja w I trym o 21 już spałam, teraz udaje mi się posiedzieć dłużej
Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak mam rozwiązać swój dylemat...
więc tak byłam na wizycie 17.12 ostatnio i lekarz mówił ze mam przyjść za miesiąc czyli też 17.01 by wypadł...
a że lekarz przyjmuje tylko we wtorki albo czwartki to wypada 14,albo 16 styczeń...
z tym że nie w kazdy czwartek jest bo jezdzi na szkolenia.
Więc jesli zdecyduje sie na czawrtek a jego nie bedzie to wizyta przełoży mi sie na 21.01 dopiero..
i nie wiem teraz czy lepiej iść we wtorek 14,01 czy tego 21,01
niby to kilka dni w tą czy w tą ale wiecie jak to jest z nami i że każdy dzień czasem dla nas to wieczność
Ja chyba też bym poszła 14

Jutro do pracy jak ja wstanę o 5:30 to ja nie wiem tak te święta przeleciały, że sobie uświadomiłam, że zaraz będzie MAJ
dziś odwieziemy mamuśkę na dworzec i resztę dnia będę leniuchować i nigdzie się nie ruszam
a z tym obcinaniem paznokci to mnie przeraziłyście :P wiem, że są z tym cyrki, ale mam nadzieję, że nie będzie większych problemów

ja chyba muszę zmienić olejek, tak mnie wczoraj brzuch i dydki swędziały, że chyba zmienię na jakiś inny...

Życzę Wam miłej i spokojnej niedzieli
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora