Nie jestem dobrą kandydatką na dziewczynę?
Wiem, pomyślicie, że pewnie wyolbrzymiam i nie mam większych problemów, ale mi po prostu jest bardzo przykro.
Moje życie uczuciowe to jedna wielka porażka, nikt nigdy nie był mną zainteresowany na poważnie, nikomu nie zależało, nie starał się zbytnio, po krótkim czasie mu się znudziłam i próbował się odciąć.
Często spotykam się z pozytywnymi opiniami na mój temat, ciągle słyszę komplementy, wiem że podobam się chłopakom, jestem zadowolona ze swojego wyglądu. Gdy poznam nowych ludzi, to piszą do mnie, chcą numer itd. Ale po paru dniach przestają, bo im się znudziłam? Nie rozumiem tego, bo jestem co prawda osobą trochę roztargnioną, niekoniecznie poważną, odrobinę dziecinną, ale na pewno nie wyniosłą i taką która patrzy na wszystkich z góry. Wręcz przeciwnie, mam mnóstwo kolegów, ze wszystkimi staram się pogadać, powygłupiać. Znam pewnego chłopaka, wszystkim jego kolegom się podobam, piszą do mnie, chcą się spotkać tylko akurat nie jemu.. Mimo, że dawałam naprawdę wyraźne sygnały, nawet mu powiedziałam że mi się podoba, bo myślałam że jest on nieśmiały. A z jego strony żadnego odezwu, nic z tym nie zrobił. Ja inicjuję jakieś spotkania,zapraszam go, a on albo nie ma czasu, albo znów jakieś wymówki. Nie rozumiem tego tym bardziej, że wiem że jestem w jego typie i uważa mnie za ładną dziewczynę. Charakteru też jakiegoś podłego nie mam.
Mojemu "chłopakowi" z którym byłam bardzo krótko też się znudziłam, wymyślał jakieś komiczne wymówki, a na końcu stwierdził, że jestem natrętna. To chyba normalne, że chciałabym mieć kogoś bliskiego, kiedy moje rówieśniczki są w drugim albo trzecim związku. Gdybym się nie starała to już w ogóle nie miałabym ani kolegów, ani tym bardziej chłopaka, byłabym zupełnie sama. I nie wierzę, że to samo do mnie przyjdzie bo jakoś do tej pory stoję cały czas w miejscu
Na koniec pytanie(tylko błagam nie myślcie, że jestem zbyt pewna siebie i nieskromna): Czy ładna, atrakcyjna dziewczyna, która jest natrętna może odstraszać? Zawsze mi się wydawało, że jak ładna zabiega o chłopaka to jemu to się podoba i ma ona duże powodzenie. Być może się mylę.
Edytowane przez dagmaras9
Czas edycji: 2013-12-29 o 12:01
|