Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczęśliwe związki 2012 cz.XI - TŻtówki i ex-TŻtówki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-29, 16:48   #1884
Lady Audrey
Zakorzenienie

Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz.XI - TŻtówki i ex-TŻtówki

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;44331289]Masz rację
Pewnie i do końca życia nabijać kabzę komuś innemu i nawet nie mieć nic na starość swojego, co by można było dzieciom przekazać Jeśli mieszkanie to tylko na własność Tak czy siak trzeba płacić, co za różnica, czy wynajem czy ratę kredytu [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Dysia1990 Pokaż wiadomość
Asia no nie każda z nas mieszka z rodzicami

Ja chyba nie chciałabym teraz mieszkać z mamą. Wszystko ją interesuje

Lady, może Twój TŻ Ci się oświadczy w 2014
Zależy na jakich warunkach bierzesz ten kredyt, bo może on wynosić połowę wspólnych zarobków a wtedy już nie jest tak fajnie. Chyba że się zarabia 3tys. na łeb poza tym aby wziąć kredyt trzeba mieć stałą pracę o którą teraz niestety kiepsko

Ja mieszkam z rodzicami i już mam dość i pragnę jak najszybciej się wyprowadzić, tylko teraz nie mam warunków.

Dysia, też o tym pomyślałam ale poczekamy zobaczymy

Cytat:
Napisane przez maybelline Pokaż wiadomość
w bankach sie różne cuda dzieją
kiedyś pamiętam jak ktoś normalnie na moją mamę wziął kredyt na wieże i na coś tam jeszcze
Mój tata bardzo dawno temu wziął kredyt dla kolegi, który potem zniknął. Tata miał go spłacać ale babcia poszła do banku z listem i powiedziała, że syna w domu nie ma uciekł bezwstydnik a rodzice na polu muszą robić i takie ściemy bajery i to załatwiła

To samo mój sąsiad. Koledzy brali dla niego kredyty, on pojechał do Holandii czy gdzieś i tyle go widzieli a koledzy spłacają.

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Daj spokój, wczoraj byłam z siostrą to cięzko aż było coś dobrze obejrzeć ale za to siostra kupiła kurtkę z rabatem 30 %
Teraz to wszędzie takie tłumy.

Tż gra na dole z moim bratem w PS3
I właśnie przyjechał brat z teściami i cholera mnie bierze bo muszę do nich iść zamiast spokojnie siedzieć. Jezu, jak ja nie lubię jego teścia, chory człowiek.

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Lady Audrey jest offline Zgłoś do moderatora