Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Znal mnie przez piec dni, a do dzisiaj pisze, ze teskni
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-29, 17:38   #1
Lauraaa123
BAN stały

Znal mnie przez piec dni, a do dzisiaj pisze, ze teskni

Poznalam chlopaka za granica, na pewnym szkoleniu, wczesna zima zeszlego roku. Szkolenie trwalo rowne piec dni. Siedzielismy obok siebie, bylo milo, sympatycznie, wesolo opowiadal mi troche o sobie, pokazywal zdjecia swojego miasta itp, ogolnie podzielilismy sie informacjami na nasz tamat Co wazne, znalismy sie tylko 'z lawki'. Szkolenie sie zakonczylo, pozegnalismy sie, wymienilismy adresami facebookowymi...dwa razy dezaktywowal konto i dziwilo mnie nieco, ze jako pierwsza zawsze widnieje na liscie znajomych na nowym koncie
Ponownie zlapalismy kontakt wiosna, pol roku temu po poznaniu kiedy to do mnie napisal. Zapytal: pamietasz mnie? Napisalam, ze oczywiscie. Nawiazalismy rozmowe i pozniej zaczal pisac, ze teskni za mna, ze cieszy sie, ze mne poznal i podobne rzeczy! Emotikony ''buziaczkow''...Bylam zaskoczona, nawet mile. Napisal pozniej jeszcze raz, nastpenie ja, zlozylam zyczenia noworoczne itp, ogolnie bardzo rzadko piszemy, ale ten kontakt jest, z jego inicjatywy...On studiuje bardzo daleko w swiecie, na prawde daleko i studia ukonczy dopiero za piec lat, dlatego tez zdziwilo mnie jego zainteresowaie. Myslicie, ze to wszytsko jest szczere z jego strony? Jaki on moze byc, szczery, a moze dziecinny? Wiele razy sie zawiodlam, nie potrafie zaufac a nawet sie obawiam, co myslicie o tej calej sytuacji?

Edytowane przez Lauraaa123
Czas edycji: 2013-12-29 o 17:43
Lauraaa123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując