2013-12-29, 19:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a
witam się ja córka marnotrawna.
nie mam dziś w ogóle humoru, na nic ochoty, pokłociłąm się z Tż i ogólnie czuję, że ten nowy rok zacznie się do dupy
|
hej .nowy rok się jeszcze nie zaczął więc nic straconego 
Cytat:
Napisane przez monka23
LIBRA było o tych cytrusach w TVN , ale ja nie kumam jak wychladzaj. ? Ze co zaraz zimno sie po nich robi czy co  .
My teraz cały czas cytrusy jemy, pomarańcze mandarynki i grejfruty albo pamelo . Nic nam nie jest . Zimno tez nie  . Jemy na spokojnie w domu . I namiętnie pije sok pomarańczowy , opic sie nie mogę.
.
|
no wychładzają organy wewnętrzne ,nie chodzi o to że zaraz będzie Ci zimno , no jakos to natura ustawiła że nie bez powodu u nas nie rosną 
picie dużych ilości soku też nie jest zdrowe do końca bo to tak jakbyś zjadła kg pomarańczy na raz a wtedy organizm weźmie i tak tylko tyle witamin ile może jednorazowo przyjąć.
Ogólnie większość chorób się bierze z nadmiernego wychłodzenia organizmu i picie ,jedzenie surowizny
no nie jest wskazane dla nas i tyle i wcale nie mają tyle witamin ile się powszechnie sądzi ,na pewno więcej wit. C ma kapusta kiszona lub czarna porzeczka
Cytat:
Napisane przez ania p
Libra o hasle wiem ale to nie to. Poprzednio tez tak mialam bo okazalo sie ze orange sprzedal mi neta ktory nie dzialal na windowd vista. Oczywiscie pani sprzedajaca nawet sie nie zajaknela o tym. Ciekawe co tym razem. A kompa mam starego bo ma 6 lat. Nowszy mi nie potrzebny bo ja tam tylko z netu korzystam.
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
a to mi kiedyś też tak dali modem bez płyty do visty ,mój też ma ok.6 lat
|
|
|