Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-29, 19:22   #1346
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Hej Codziennie Was podczytuje ale nie mam kiedy coś napisać.
Część rodzinki wylatuje w piątek a część w następną niedzielę, więc jeszcze troszkę mnie nie będzie
Tyle osób w domu, że Filip tylko na rączkach, jak go odłoże to 'dupka go parzy' i płacze

Mnie troszkę to martwi, bo mój Filip wydaje mi się, że w ogóle nawet nie próbuje się przekręcić, a gdzie tu mówić o całkowitym przewrocie na brzuszek czy plecy.
A Wy tu piszecie cały czas o tych przewrotach.
Powinnam się martwić? Ogólnie to Filip dalej ma trudności z podnoszeniem się na rękach gdy leży na brzuchu Ćwicze z nim ale coś czuje, że czeka nas rehabilitacja. Ostatnio pediatra powiedziała że daje mu czas na naukę do następnej wizyty.

A tak to dzisiaj wybieram się na 20.00 do kina na Hobbita Mąż zostaje z Filipem. Mam nadzieję, że nie zasne na filmie, bo dzisiaj od 6.30 jestem na nogach, bo Fili już nie chciał dłużej spać
U nas jest dokładnie to samo, ale cwicze z nia obroty z plecow na brzuch. Problem jest taki ze nienawidzi lezec na brzuchu. Dwie min to max. Wg mnie musze ja wspomagac i jak bede u pediatry to ja przycisne na skierowanie na regabilitacje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora