2013-12-29, 19:46
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Cytat:
Napisane przez dzovana
jakiego organu nie masz? 
tak, teraz maturalna klasa
przeyebałam dzisiejszy dzień.  leczyłam kaca, puściło mnie, to z sił opadłam. Cały dzień na fb z kolegą przepisałam  dobrze, że jutro już będzie siateczka  plus coś sobie dołożę już w domu 
i jutro biorę się za matmę, bo MUSZĘ kurde zacząć powtarzać trygonometrię i stereometrię na bieżąco, bo potem będzie rzeźnia. 
|
woreczek żółciowy mi wycieli - a dlatego, że pośrednio związany z wątrobą to trochę się boję jak to z alkoholem będzie
Dobrze, że ja nie miałam matematyki na maturze
Kac mi wtedy też często towarzyszył i to było dziwne... bo jak byłam młodsza to tak nie miałam
Cytat:
Napisane przez magda_lena40
Heeej!

Dziennikarstwo i komunikację społ., ale specjalizacja z PRu 
Właśnie się zastanawiam jak w przyszłości połączyć swoje studia z tematyką zdrowego trybu życia (bardzo szeroko pojętego - diety, ćwiczenia, zdrowa żywność etc) i ciężko mi idzie wymyślanie
Zamiast ćwiczyć piszę dalej esej (miałam to robić od południa, ale jakoś mi tak zeszło  ). Jak już skończę to postaram się chociaż trochę pokręcić jeszcze.
|
Tu esej piszesz? 
Ciekawy kierunek - ja jestem po pedagogice społecznej Teraz świadomość zdrowego trybu życia jest na topie masz duże pole do popisu.
|
|
|