Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann cz. XX
Wątek: Rossmann cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-29, 20:23   #2704
Asiuchal
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XX

Cytat:
Napisane przez divide Pokaż wiadomość
Mam CS i miałam PR Skin Balance. Przyjemny podkład. Cudny zapach. Dobrze krył. ALE miał jedną niewybaczalną wadę: robił efekt ciastka na buzi. Mam cerę mieszaną. Z CS nie mam tego problemu.

Tutaj nie powiemy Ci pewnie nic nowego niż to co jest na KWC .
Pierre Rene pachnie ciasteczkami. ))) A tak poza tym to słabiej kryje od CS, podkreślał mi pory, sube skórki i tworzył na mojej twarzy taką ciastkowatą warstwę. Był bardzo sidoczny na mojej skórze, czułam się z tym niekomfortowo.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
zapomniałam
kupiłm jeszcze super zachwalaną szczoteczkę: http://www.rossnet.pl/Produkt/For-Yo...rzy-1szt,98913

Wczoraj pierwsze użycie miała i powiem Wam, że bardzo fajna.. Za te pare zł, polecam, jaka skora po tym czyściutka, wygładzona..
Mam ją i równiez sobie chwale.
Ps. Szukajcie na necie tanszych zamiennikow. Robiac jakies zakupy kosmetyczneu ktoregos sprzedawcy wyhaczylam duplikat tej szczotki za ok. 2zł. Nie wiem skad ta wygorowana cena w Rossie, bo szczotki sa niemal identyczne. :-/

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
użyłam dzisiaj po raz drugi błotka i mam idealnie czerwoną twarz :<
pewnie dlatego, że zrobiłam jeszcze potem peeling
mam nadzieję, że do jutra rana przejdzie
Ja bym sie bała robic po tym peeling, to bardzo podraznia skore. Zapewne jutro wszystko wroci do normy.

Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora