Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doczepianie rzęs metodą 1:1 | przedłużanie zagęszczanie rzęs
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-29, 21:26   #243
Domina
Zakorzenienie

Dot.: Doczepianie rzęs metodą 1:1 | przedłużanie zagęszczanie rzęs

Cytat:
Napisane przez kasiex_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, kompletuję zestaw do nauki i nie wiem czy o wszystkim pamiętałam, zerknijcie proszę na moją listę. Szkolenie miałam na Secret Lashes ale po przeczytaniu kilku stron wątku postanowiłam kupić Noble Lashes.
- Rzęsy Mink Express J (i tu nie wiem czy dobrze robię, chciałabym mieć jak największy wybór rzęs, jednak w miarę dobrej jakości, zdecydować się na te czy porcjowane?)
te
- pierścień do kleju (tylko na wypróbowanie, na szkoleniu miałyśmy w małych pojemniczkach, jednak raz mi się wylał bo przewróciłam, raz koleżanka wsadziła tam swój sweterek. Dokupię na allegro te pojemniczki, chyba że macie lepsze propozycje)
-taśma medyczna
- szczoteczki do rzęs 20 szt.
- pompka do osuszania kleju (czy to konieczne? użyłam jej tylko raz podczas zabiegu w dodatku do osuszenia primera)
- aplikatory bezwłókienkowe 2 mm 100 szt.
- komplet pęset
- klej do rzęs Ultra + 3 ml
- primer do rzęs 15 ml
- remover w żelu 15ml
- płatki hydrożelowe

Byłabym wdzięczna za odpowiedź, uprzedzam od razu, że zabiegi będę wykonywała na koleżankach, nie będę tego robiła w celach zarobkowych.
Hmm wiesz co... będąc po szkoleniu powinnaś doskonale wiedzieć czego potrzebujesz... Nie było to omówione? Bardzo dziwne bo mi powiedziano co potrzebuję, jakie rodzaje rzęs itp itd....

A tak w ogóle to rozumiem by na początku nie robić tego w celach zarobkowych żeby się nauczyć czegoś by później sobie policzyć za swoją pracę ale... naprawdę masz tyle wolnego czasu by robić to dla przyjemności koleżankom za darmo?
Oczywiście to twoja sprawa

Ja mam rzęsy w woreczkach strunowych i zastanawiam się czy nie zrobić paseczków z taśmy dwustronnej, nakleić ją np na kartce albo pudełku i nie poukładać tam ładnie rzęs wszystkich...
https://www.facebook.com/Wstazki/?fref=ts MOJE CUDEŃKA WSTĄŻKOWE

Edytowane przez Domina
Czas edycji: 2013-12-29 o 21:30
Domina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując