2013-12-29, 23:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. V (m.in. Yankee Candle)
Cytat:
Napisane przez golgie
Fajnie jest mieć unikatowe/trudno dostępne zapachy,ale ja mam z nimi jeden problem-szkoda mi je palić 
Boję się,że w końcu nazbieram tego multum i zacznę sprzedawać zanim je nawet odpalę  Już mam 14 dużysch słoi YC, 4 w drodze, a dużych Kringli mam 7 i nadal mam chętkę na jeszcze inne zapachy:P
|
Ja bym nie wytrzymała mieć świece i jej nie palić. One są po to by je palić, chociaż na sucho tez je Kubie wąchać. Ale jednak co zapalona świeca to zapalona. Generalnie w domu mam dwie oddalone jednocześnie-jedna w łazience, a druga rozchodzi się na resztę domu. 150 godzin t o bardzo dużo, wiec nie ma co żałować. Za jakiś czas pewnie pojawi się znowu, albo jakiś inny podobny zapach.
Cytat:
Napisane przez Kasiulka22
Dumam nad trzema i ciagle nie jestem zdecydowana, gdy wybiorę na pewno sie pochwale 
|
koniecznie się pochwal!
Cytat:
Napisane przez Murszafka
Sęks
Ja też używałam jednego i drugiego, fakt iP ma efekt wow, ale Android to jest to... Wszystko mogę i nie muszę płacić za każdą
na androidzie jak chcesz jakaś fajniejszy aplikacje to tez musisz zapłacić. Niedawno kupiłam iPada i muszę powiedzieć, ze jest cała masa darmowych aplikacji, a duża cześć można kupić za 0.89 centów, czyli mało. Ja jestem bardzo zadowolona. Tez się bałam tych płatnych aplikacji, ale jeszcze nie miałam potrzeby żadnej kupować.
Nosooo...To przez tę zniżkę 
|
Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway
od dziś w Bath&Body Works duże świece w promocji z 89 na 50.. macie z nimi jakieś doświadczenia?
no i czy któraś z Was wybiera się na zakupy? 
|
mam. Te z 3 kontami się fajnie pała. Ale mam jeszcze 3 średnie i złe się pała a i zapachy nie są tak intensywne jak w yankee
Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6
Piękna kolekcja,Marto. Widać,że Twoja pasja ewoluowała w stronę ukochanych zapachów,a nie tylko słoików do testów: masz tylko to,co uwielbiasz i palisz z zadowoleniem. Oby każda z nas doszła po czasie do tak przemyślanego minimalizmu 
|
Ja nie chciałabym mieć małej kolekcji.lubie moja różnorodność. Ale to samo mam z perfumami, muszę często zmieniać.
|
|
|