Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Świece zapachowe cz. V (m.in. Yankee Candle)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-29, 23:17   #402
lele
Zakorzenienie

Dot.: Świece zapachowe cz. V (m.in. Yankee Candle)

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Fajnie jest mieć unikatowe/trudno dostępne zapachy,ale ja mam z nimi jeden problem-szkoda mi je palić
Boję się,że w końcu nazbieram tego multum i zacznę sprzedawać zanim je nawet odpalęJuż mam 14 dużysch słoi YC, 4 w drodze, a dużych Kringli mam 7 i nadal mam chętkę na jeszcze inne zapachy:P
Ja bym nie wytrzymała mieć świece i jej nie palić. One są po to by je palić, chociaż na sucho tez je Kubie wąchać. Ale jednak co zapalona świeca to zapalona. Generalnie w domu mam dwie oddalone jednocześnie-jedna w łazience, a druga rozchodzi się na resztę domu. 150 godzin t o bardzo dużo, wiec nie ma co żałować. Za jakiś czas pewnie pojawi się znowu, albo jakiś inny podobny zapach.
Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość

Dumam nad trzema i ciagle nie jestem zdecydowana, gdy wybiorę na pewno sie pochwale
koniecznie się pochwal!

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Sęks

Ja też używałam jednego i drugiego, fakt iP ma efekt wow, ale Android to jest to... Wszystko mogę i nie muszę płacić za każdą

na androidzie jak chcesz jakaś fajniejszy aplikacje to tez musisz zapłacić. Niedawno kupiłam iPada i muszę powiedzieć, ze jest cała masa darmowych aplikacji, a duża cześć można kupić za 0.89 centów, czyli mało. Ja jestem bardzo zadowolona. Tez się bałam tych płatnych aplikacji, ale jeszcze nie miałam potrzeby żadnej kupować.

Nosooo...To przez tę zniżkę
Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość
od dziś w Bath&Body Works duże świece w promocji z 89 na 50.. macie z nimi jakieś doświadczenia?
no i czy któraś z Was wybiera się na zakupy?
mam. Te z 3 kontami się fajnie pała. Ale mam jeszcze 3 średnie i złe się pała a i zapachy nie są tak intensywne jak w yankee

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Piękna kolekcja,Marto. Widać,że Twoja pasja ewoluowała w stronę ukochanych zapachów,a nie tylko słoików do testów: masz tylko to,co uwielbiasz i palisz z zadowoleniem. Oby każda z nas doszła po czasie do tak przemyślanego minimalizmu
Ja nie chciałabym mieć małej kolekcji.lubie moja różnorodność. Ale to samo mam z perfumami, muszę często zmieniać.
lele jest offline Zgłoś do moderatora