Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-30, 09:06   #1402
policzanka
Wtajemniczenie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez danielka88 Pokaż wiadomość
u nas zamiast wyskoczyć odczyn to pojawiła się czerwona jednolita plama i teraz to już pewne że naczyniak. A dowiedziałam sie tego od pediatry na pryw. wizycie bo te doktorki z przychodni mówiły żeby czekać i się wchłonie a to coraz czerwieńsze się robiło i wypukłe. Polecił mi zeby już w nowym roku się tym zająć bo leczenie można rozpocząć i przynosi efekty tylko u malutkiego niemowlaka. A jak nic z tym nie zrobię to albo się wchłonie ale raczej nie, albo zostanie małej taka szpetna plama na ramieniu która może się rozerwać przy zadrapaniu i poleci sporo krwi Teraz ma ok 1x1cm Podobno po szczepieniach takie naczyniaki się powiekszają i wydaje mi się że u niej też jest większy tak jakby rósł z ramionkiem A jak szczepiłam to nic nie mówili
W ogóle to te państwowe przychodnie to jakaś porażka U mnie nie ma żadnego przyzwoitego pediatry, Do kogo bym nie poszła z czym kolwiek to albo olewa sprawy , albo wizyta trwa 2 min.
Jak wyzej napisałam -do 6 mz ma prawo się rozrastac.najlepiej wybierz się do chirurga naczyniakowego-oni Ci konkretnie powiedza czy trzeba leczyc czy tez nie.
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora