Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-30, 11:18   #2261
NecroKitty
Wtajemniczenie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
Niestety koszty wizyt są wysokie. Ja za konsultacje z badaniem płacę 50 zł, a + USG 90 zł. Ahh ta polska służba zdrowia i nasz kochany NFZ który zapewnia nam takie przyjemności jak mega kolejki i tym sposobem prywatne wizyty. Szkoda się denerowować.
Kilka lat temu jak gabinety były w przychodniach rejonowych to było łatwiej, a w tych centrach medycznych koszmar, jak dobry lekarz to całe miasto do niego wali i 3 miesiące czekaj Moja gina przyjmuje na NFZ i zaproponowali mi wizytę na kwiecień plus taki, że leki i badania mam na fundusz jako stała pacjentka w szpitalu można się bez problemu dostać ale lekarze średnio dobrzy z tego co wiem.

Idziemy dzisiaj z mężem na zakupy, muszę sobie jakąś sukienkę kupić bardziej ciążową bo w spodniach strasznie mnie brzuch gniecie :/ i może dla małej coś znajdziemy

Edytowane przez NecroKitty
Czas edycji: 2013-12-30 o 11:21
NecroKitty jest offline Zgłoś do moderatora