2013-12-30, 12:35
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Noworoczne fit postanowienia na 2014 rok
Cytat:
Napisane przez Ela87
Tyski półmaraton  ??
|
Tak Tyski bo z Tychów jestem w tym roku z okna obserwowałam jak biegali że wpadłam na pomysł że muszę spróbować 
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------
Cytat:
Napisane przez tobb
- Osiągnąć wagę 58 kg i na stałe nie przekraczać 60 kg
- Kontynuować regularne bieganie
- Uprawiać inne sporty poza bieganiem: ćwiczenia siłowe, pływanie
|
Z wagą masz podobnie jak ja, też nie chcę już na stałe przekroczyć 60 kg 
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------
Cytat:
Napisane przez Muoda_
No ja przez te słodycze mam teraz wagę taką jaką mam. Nie wiem dlaczego tak się na nie rzuciłam ;o Także jak się zawezmę to nie będę jeść, tylko trzeba silnej motywacji.
|
Oj dokładnie silna motywacja co do słodyczy by się przydała. Jaki masz na to sposób, po prosty mówisz sobie "koniec" i nie jesz słodkiego?
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------
Cytat:
Napisane przez witch_18
To i ja się przyłączę
1. Zejść do 55kg (czyli jeszcze jakieś 4 kg co łącznie da mi zrzucone prawie 10kg )
2. Pozbyć się oponki
3. Regularnie biegać
4. Pozbyć się cellulitu wspomagając się regularnym kremowaniem.
|
To gratulacje zrzuconych kilogramów 
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------
Cytat:
Napisane przez WampLady
O. Też się dołączę. Zaczynam dokładnie od 7 stycznia a od jakiś 3 tygodni przygotowuje się do tego psychicznie
1. Nie słodzić herbat (słodzę 2,5 łyżeczki ;/)
2. Jeść 5,6 małych posiłków dziennie i od 18/19 nie jeść już nic
3. Zacząć ćwiczyć regularnie
4. Poprawić kondycję, która jest...słaba.
5. Pozbyć się cellulitu
6. Nauczyć się tańczyć dancehall 
|
Przygotowanie psychiczne też jest ważne też tyle słodzę, mój chłopak to aż 4 no ale on się wagą nie przejmuje Powodzenia
|
|
|