Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Były mierzenia, wiesiołki, teraz każda zazdrości fasolki-mamusie po staraniach 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-30, 14:05   #2084
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Były mierzenia, wiesiołki, teraz każda zazdrości fasolki-mamusie po staraniach

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Ishka witamy!! Gratulacje

Jaka rzecz, przyznawaj się! A brzuszek masz już ładny!! Jaka jesteś szczuplutka, szok, a mówią, że w drugiej ciąży szybciej się rośnie

Ooo Podobno taki rytm zostaje maluszkowi także po urodzeniu, także nastawiajcie się na nieprzespane noce

Dokładnie, może gdyby trzeba kompletować wszystko od nowa, a tak... można na spokojnie

Napewno będzie! Wrócisz do nas w podskokach radości, mówię Ci

Różowe gratulacje, cudowne!!! Miałaś przeczucie mamusi, że nosisz córcię Dobrze, że malutka zdrowa A imię bardzo mi się podoba, ostatnio u mnie wśród znajomych był boom na Majkę

U mnie dziś w SH wyprzedaż i kupiłam trzy różowe ciuszki... Nie mogłam się powstrzymać No i jest progres, mamy wspólne typy imion
Oj tak jak zwykle przeczucie mnie nie myli

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
pomyłam podłogi, jeszcze obiad- dziś leczo

no ciotka męża dała córce i koleżanka ma Maję, a tak to nie widzę bum, ale boję po forum tak jak piszesz, że będzie Majeczkowe bum Mąż mi zresztą truje o Nikoli, a tak też nie dawno kumpela dała córci

Wiedziałam, że tak będzie tak samo miałam z Igorem, tyle, że miał być Kacprem albo Oskarem ale tylu Kacprów było że jakoś tak ten Igor mi przyszedł po porodzie

pochwal się
A spotykacie się często ? bo jak nie to ja bym tak na to nie patrzyła

Zaraz wrzucę

Jeszcze miałam wam powiedzieć, że przytyła 1,2 kg a od początku ciąży 1,7 kg. I nasza córcia jest bardzo spokojna .

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-12-30 o 14:11
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora