2013-12-30, 15:42
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez kaska87
Miki na spacerze, a ja biorę starego i idę szukać na miasto sukienki na chrzciny- trzymajcie kciuki bo już mnie to wkurza 
|

Cytat:
Napisane przez nephelim89
Hej dziewczyny.
Ja znów zabiegana jestem i czasu mam mało  Postanowilam sie za siebie w koncu wziac - 2x w tygodniu zumba fitness i 3x basen - do wiosny moze jakos bede wygladac  lece troche poczytac co sie u Was dzialo bo mam male braki
Wysłane z mojego HP Slate 7
|
zazdroszczę motywacji do działania. Też bym chciała się zmobilizować i wziąć za siebie, a tymczasem wcinam ogromne ilości słodkiego. Niby waga mniejsza niż przed ciążą, ale ciało już nie to samo
Cytat:
Napisane przez angelikada
kurcze dużo te wasze dzieciaczki waza tak mi się wydaje albo moja mało... jak się wychodziliśmy ze szpitala wazyla 3050 i teraz w srode skończy 10 tydzień i wazy około 5100 ale to i tak dobrze na pierwszej szczepionce lekarka była zadowolona wiec raczej dobrze przybiera?
|
wydaje mi się, że Twoja córeczka ładnie przybiera. Zwróć uwagę, że między dzieciaczkami są spore różnice w wagach urodzeniowych. Szymek miał 4080g, a teraz (10tyg) około 6kg. Twoja mała miała około 3kg, teraz ma jakieś 5kg, więc i u Was i u nas przyrost około 2kg Wszystko jest dobrze, nie martw się 
Cytat:
Napisane przez LaLoca
U nas też suszara działa cuda. Usypianie to teraz pikuś  dawniej tak nie reagowała.
|
też czasami "ratuję się" suszarką i naprawdę u nas się sprawdza
Moje dziecko mnie dziś tak rozczula, że momentami mam łzy w oczach (matka wariatka hehe). Jest taki uroczy, tak się słodko cieszy, uśmiecha i patrzy świadomie, że normalnie do schrupania. A na TŻta tak reaguje, że mało nie odleci (tak macha rączkami i nóżkami). Taki mały śmieszek z naszego Szymka Powoli też gaduła się z niego robi, co chwila jakieś nowe dźwięki z siebie wydaje i wdaje się z nami w dialogi Teraz chłopaki się bawią, a ja lecę do kuchni robić ciacha na jutro
|
|
|