2013-12-30, 18:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
Napisane przez ILLUSION
To teraz ode mnie wiadomości z frontu. Mogę oficjalnie powiedzieć że Igor chodzi  Wyrobił się przed roczkiem jednak. do tej pory były już po 2-3 kroczki a od wczoraj pokonuje dystanse po 3-4 metry więc można oficjalnie uznać że moje dziecko chodzi  Nagram później bo śpi teraz.
|
brawa za podeptanie roczku 
Cytat:
Napisane przez Debrah
Ale ja jej w ogóle w żaden sposób nie prowadzam, tyle co przy meblach chodzi i z pchaczem. Prowadzać nie pozwalam, nie sądzę, żebym cokolwiek spowalniała przez to.
ja tez nie prowadzalam i mlody szybciutko naumial sie chodzic
Dziewczyny dwa pytania:
1. Mycie zebów - jak nauczyć dziecko, żeby buzię otwierało i przestało się bać? u nas jest problem
2. Jak poprawnie zmierzyć dziecku stopę? zorientowałam się, że obecnie nie wiem nawet jaki moje młode ma rozmiar
1 nie wiem jak pomoc, u nas co bys nie przystawila do byzki to zawsze ja otworzy 
2-mierze normalnie cm 
Czy wasze dzieci po was powtarzają? My się z Tż śmiejemy że młoda to mała papuga! Powtarza po nas słowa, wszystkie, te proste of course.
czasem mu sie zdarzy,najczesciej to jest dadadadaddadadaaa 
Znowu się rano bawiła w " nie ma nie ma - jeeest  "
I chyba próbuje na kanapę wychodzić - dzisiaj nogę zadarła do góry - bo chciała po szczeniaczka uczniaczka co sobie tam siedział. Btw - coraz lepiej się bawi nim, przytula, całuje 
|

Cytat:
Napisane przez YellowSheep
Po kilku dniach myślenia ja też podjęłam decyzję że nie wracam do pracy. W sensie tej. Nie chcę żyć jak przedtem, muszę coś zmienić w swoim życiu a taka roczna przerwa myślę że jest dobrym momentem. Mam pomysł co będę robić i codziennie sobie powtarzam że się uda, no bo musi  bo nie wyobrażam sobie pracować dla kogoś na zasadach jak w obecnej firmie. Za marne pieniądze.  zobaczymy jak będzie.
|
kurcze, coraz wiecej z Was bedzie musialo stanac przed takim wyborem 
trzymam kciuki za interes 
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
To teraz ja pytam  Nadal obcinacie paznokcie przez sen czy wasze dzieci są już na tyle wyrozumiałe i dają normalnie?
|

Cytat:
Napisane przez meneq
Wiecie jaka mi pobudke Yae urzadzila? Przylozyla z glowki w nos - polaka sie krew, z obu dziurek, boli do tej pory...
|
o matko...
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
a ja kupilam A. sukienusie na roczek w tkmaxx  na zywo 10000000000 razy ladniejsza 
|
sliczna!
w koncu zaczna sie roczki dziewczynek bo jak narazie to same chopy 
Cytat:
Napisane przez scotasia
A wiecie, my dalej korzystamy z przewijaka na komodzie  jedyne miejsce, gdzie młody w miarę spokojnie leży.
|
my tez 
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Jak mnie dzis nie wywioza w kaftanie to bedzie cud....
|

moze mu sie przypomnialo ze nie jest u siebie, no nie wiem...
trzymaj sie 
a ja, jak mnie nie bylo, to bylam gdzies 
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------
Cytat:
Napisane przez e_vel
Niech już będzie po 6.12 i Karinka niech idzie do przedszkola bo nie mogę wyrobić się z byciem na bieżąco, ba! z wogóle byciem na wizażu.
|

6.01 heloł! 
a ja wrecz przeciwnie chwilo trwaj! 
Cytat:
Napisane przez scotasia
A taki ma Dominik domek, nie wymagający dużego nakładu pracy 
|
za pomyslowosc!
ale Przystojniaczek, superaśny jest!
|
|
|