Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-30, 18:55   #1497
agravka
Wtajemniczenie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
co do świąt to widze ze wszystkie dzieciaczki dostały świetne prezenty moja mala dostala leżaczek bujaczek, od nas dostala karuzele na łóżeczko, dostała pampersy, chusteczki, grzechotki, kocyk, książeczke, ciuszki, roletke do samochodu, literki na ściane, inhalator, zabawki do wanny, krzesłko do karmienia i to chyba wszystko generalnie w swieta mala miała dużo gości ale dala rade

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

ja również kapustę pekinska jadam

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

kurcze dużo te wasze dzieciaczki waza tak mi się wydaje albo moja mało... jak się wychodziliśmy ze szpitala wazyla 3050 i teraz w srode skończy 10 tydzień i wazy około 5100 ale to i tak dobrze na pierwszej szczepionce lekarka była zadowolona wiec raczej dobrze przybiera?

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

pisałyście o macie i leżaczku, no moja to matą mało się interesuje zależy kiedy czasem popatrzy cos tam się posmieje ale to trwa krotko...leżaczek mamy od wigilii wiec nie ma jeszcze szału ale go wykorzystuje to na pewno bo np. jak ide myc wlosy jak dzisiaj to wlozylam ja w leżaczek i sobie patrzyla i później jak suszyłam wlosy to tez a nie mogę jej zostawić na moment sama bo się drze i domaga uwagi

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

my chrzciny chcemy robic pod koniec stycznia jutro idziemy do kościoła bo już czas...a powiedzcie mi dziewczyny ile kasy mniej więcej wydalyscie na chrzciny chodzi mi o te które robily w domu ?? u nas by było około 26 osob wiec nie wiem na jaka kwote się szykować?? będzie pewnie problem tez co kto ma małej kupic bo mąż ma 5 siost masakra ale chyba powiem ze tego konika z fisher prica i nie wiem jak nazwac ale taki pchacz żeby dziecko moglo samo uczyc się chodzic przyda się na później
Właśnie pchacz się na to mówi

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
znowu nie.nadarzam za wami choc.wcale.duzo nie.piszecie tylko ja czasu nie mam

moje dziecko zmienia sie w oczach
od dwoch tygodni probuje mi siadac, jak wrocimy do krakowa to czas zdemontowac kolyske bo lapie.sie za szczebelki i probuje siadac

smieje sie jak szalony, caly czas mnie obserwuje co robie, usmiecha sie do mnie,
nawoluje
wreszcie znalazlam zabawke ktora mu sie tak podoba ze piszczy z rozkoszy
jest to rozowy samolocik ktory jak sie naciska to kreci sie smiglo i swieci lampka
kosmos po prostu

wczoraj przepelz pol metra do gryzaka ktorego zlapal w buzie
smialam sie z niegi strasznie
do tej pory pelzal nogami ale rece zostawaly pod brzuchem i plakal
a wczoraj odkryl synchroniczne przekladanie rak w przod
i tak oto moje dziecko potrafi sie poruszac

nie mniej jednak zapomnial jak.sie obracac i nie ptrafi nawet na boczek sie przekopyrtnac
da sie jakos cwiczyc te obroty?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

miło to czytać, super, że już się przemieszcza, strasznie szybko!

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Witam!Ale macie fajnie dziewczyny,ze juz pi chrzcinach.Nas to czeka w lipcu,juz mnie przeraża to zalatwianie wszystkiego.:banghead: Przy okazji,macie jakies sprawdzone sposoby na ciemieniuche?

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2

u nas pomógł liniami godzinę przed kąpielą, a potem wyczesywanie, polecam szampon z ziaji , super zmywa oliwki i inne tłuste rzeczy

Andzia,biedna jesteś z tymi kolkami, u nas już przeszło, będę miała jedno opłaty.saab simplex z Niemiec-zainteresowaną?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mam same dobre wieści
1) zamówiliśmy tort
2) mam sukienkę
3) Miki mieści się w kombinezon

Super!

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Tak, już kilka razy a ja zmieniam przecież co 2/3 godziny (chyba,że coś poczuję to szybciej ) i w nocy też jak się obudzi. A w dzień kilka razy przesikała

może za małe ma?

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
moje dziecko wczoraj odkryło nową funkcję otworu gębowego: plucie śliną, robienie bbbbbbbbbbbbbbbb przez zamnięte wargi i robienie "pierdzioszka" :mdleje już nawet nie dość, że ubranka zmieniam co chwilę to tez tetry, które jej podkładam... ogólnie taka wiercipięta, że nie wiem
CZekam na to!a śliniaki się nie sprawdzają?

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A my nie używamy ani Pampersów, ani Dad (-ów?)

słyszałam właśnie, że rossmanowskie też nieźłe pieluchy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
agravka jest offline Zgłoś do moderatora