co do świąt to widze ze wszystkie dzieciaczki dostały świetne prezenty

moja mala dostala leżaczek bujaczek, od nas dostala karuzele na łóżeczko, dostała pampersy, chusteczki, grzechotki, kocyk, książeczke, ciuszki, roletke do samochodu, literki na ściane, inhalator, zabawki do wanny, krzesłko do karmienia i to chyba wszystko

generalnie w swieta mala miała dużo gości ale dala rade

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------
ja również kapustę pekinska jadam

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------
kurcze dużo te wasze dzieciaczki waza tak mi się wydaje albo moja mało... jak się wychodziliśmy ze szpitala wazyla 3050 i teraz w srode skończy 10 tydzień i wazy około 5100 ale to i tak dobrze na pierwszej szczepionce lekarka była zadowolona wiec raczej dobrze przybiera?
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------
pisałyście o macie i leżaczku, no moja to matą mało się interesuje zależy kiedy czasem popatrzy cos tam się posmieje ale to trwa krotko...leżaczek mamy od wigilii wiec nie ma jeszcze szału ale go wykorzystuje to na pewno bo np. jak ide myc wlosy jak dzisiaj to wlozylam ja w leżaczek i sobie patrzyla i później jak suszyłam wlosy to tez a nie mogę jej zostawić na moment sama bo się drze i domaga uwagi

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------
my chrzciny chcemy robic pod koniec stycznia

jutro idziemy do kościoła bo już czas...a powiedzcie mi dziewczyny ile kasy mniej więcej wydalyscie na chrzciny chodzi mi o te które robily w domu ?? u nas by było około 26 osob wiec nie wiem na jaka kwote się szykować?? będzie pewnie problem tez co kto ma małej kupic bo mąż ma 5 siost masakra

ale chyba powiem ze tego konika z fisher prica i nie wiem jak nazwac ale taki pchacz żeby dziecko moglo samo uczyc się chodzic

przyda się na później