Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-30, 18:55   #517
dzovana
Zakorzenienie

Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość

U mnie na razie zależy na którą imprezę trafię, bo jednak jeszcze nic nie jest pewne
jutro dopiero się dowiesz, gdzie pójdziesz?
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Mnie nie było od południa

Ja też się zmobilizowałam i ruszyłam du.pcię po tygodniu przerwy zaliczyłam Shreda 3 level 6/10 dziś tylko tyle, bo jednak odczuwam @... i nie chcę przesadzać
mam się bać?
za shreda!
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

A co? u mnie to nie wiem TŻ będzie średnio pijący, bo musi być przytomny dnia następnego, więc ja pewnie obalę większość szampana mam 2 redd'sy, winiacza i barmańską żurawinową nie wiem co będę pić i w jakich ilościach boję się mieszać ale co wyjdzie to zobaczymy zależy jak wchodzić będzie
noo jasne
Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
kisiej na studiach się nieźle uspołecznia
i bardzo dobrze!
Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość

Zero jak zawsze
podziwiam
Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
wszystko i w nieograniczonych ilościach, byleby sponiewierało trzeba zapić ten tragiczny rok
pJona!
Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość

NIC
serio?
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość

Dużo, co będzie
haha prawidłowo!
Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Zabiło mnie to pytanie

Planuje wódke i w nie dużych ilościach, klase chce pokazać
pytanie od serca, które mnie nurtowało

Ja planuję Lubelską Grapefruitową 0.5 l, tylko dobrze rozłożoną w czasie bo mnie zmiecie inaczej

Aaaa mierzyłam sukienkę i wyglądam źle, +10 kg, więc ubiorę swoją czarną spódniczkę i taką bluzkę kupioną w sh fioletową, świecącą, pasuje na sylwka nawet jutro cyknę fotę.
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora