Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-30, 19:50   #1510
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Bo może uczulać Np. moja mama na tzw. stare lata dowiedziała się, że jest uczulona, jak chciała sobie zrobić kreski na oczach. Po posmarowaniu spuchły jej powieki
No, ale to prawie wszystko może uczulac...
Jeśli miałabym taki przypadek w rodzinie, może też bym się bała, ale tak na zapas to bez.sensu

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
A ja wręcz przeciwnie, u nas sprawdził się rewelacyjnie-Ada chodziła przy meblach, z pchłączem biegała wręczzabraliśmy go na wyjazd, tam śmiała po lotnisku i potem podczas pobytu-podczas tego właśnie wyjazdu nauczyła się chodzić-miala10 mies. Od razu chodziła bardzo stabilnie i praktycznie wcale się nie przewracala

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
A 10 mcy to nie za wcześnie? Mi pediatra kazał odsuwac od mebli i nie pomagać, bo mówił, ze to za wcześnie... Eda mi stanął jak miał 6 mcy, chodził z trzymaniem koło 9, ale mu to na wszelkie sposoby utrudniałam

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja ich nie lubie :/ jak dla mnie strzelaja
jak Blanka jeszcze pieluchy nosila to kupilam jedna pake i zuzylam jedna pieluche
Ale te, czy te duże? Bo oni.dwa rodzaje mają i nam tylko te slimy pasują

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora