Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-30, 23:11   #448
minthema
Zakorzenienie

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
ja nic nie chcę, bo na nic nie mam kasy, te święta mi chu.ja dały i też się czaje na openera, ale znowu podnieśli ceny
no, strasznie, chuje Jakby wcześniej nie były drogie...
Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Ja nawet nie będę próbować kłaść minerałów na filtr trzeba się będzie wspomoc jakimś fluidem.
ja chcę na filtr nakładać jakiś primer i na to minerał
Cytat:
boże, te kwasy i minerały to dla mnie czarna magia, czuję się jak ignorant

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Maja, zaintrygowałaś mnie tą jaglanką i chyba też spróbuję
to tylko brzmi strasznie
choć kwasy to i dla mnie jeszcze trochę pokręcone i nie wszystko jasne.

fajnie Jeszcze nie wiem czy polecam ale zapowiada się fajnie
Cytat:
ja zawsze jak się uczę to co 10-15 min chodzę do kuchni/kibla/po herbatę/po jabłko/po coś słodkiego więc zamiast się uczyć to uskuteczniam wycieczki i tyle jest z mojej nauki baaaaaardzo ciężko jest mi się skupić na nauce
o o o mam tak samo
Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
Ja idę na domówkę i trochę Wam zazdroszczę tych piżamek i szlafroków Nie dogodzisz

Jaglanka jest super, tylko jak dla mnie za długo się gotuje
ja z kolei idę na domówkę i sama nie wiem co bym wolała, jest mi to taaaak zupełnie obojętne.. chociaż fakt że trochę się stęskniłam za imprezami.

Mi tatuś będzie robił A jak będę robić sama to podczas gotowania będę szła się umyć i ubrać, no problemo

minthema jest offline Zgłoś do moderatora