Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-31, 08:20   #1480
windowS17
Zadomowienie

Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II

chodzcie tu na przytulaski. bedzie lepiej.
Cytat:
Napisane przez Aniusia1408 Pokaż wiadomość
Hmmm co by tu więcej napisać o sobie. Mam 21lat, studiuję i od zawsze chcę mniej ważyć/szczuplej wyglądać. Mam nadzieję, że nadchodzący rok będzie rokiem zmian bo postanowienia są m.in ćwiczenia, zdrowsze odżywianie itd.
Mam nadzieję, że bd tu z Wami uda mi się to osiągnąć. Bo już niedługo lato i bd trzeba odkryć więcej ciałka ;p
bedzie i da sie osiagnac
Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
ja dzisiaj też sobie trochę popłakałam, a teraz sobie włączę jakąś komedię, żeby humor trochę poprawić

ja mam w planach w lato z dumą nosić króciutkie szorty i takie krótkie topy do tego ale mam taki plan, co roku i jakoś jak na razie mi to nie wyszło w ogóle jak tak sobie myślę, to tylko w jedne wakacje w moim życiu (kiedy byłam sweet 16) byłam zadowolona ze swojego ciała i w pełni korzystałam z lata. a tak to rok w rok ukrywanie się jak sobie czasem oglądam zdjęcia z tamtych wakacji to aż mi się płakać chce, całkiem niezła laska ze mnie była, nie to co teraz
ja mam ciagle opory by zalozyc cos tak krotkiego. jak sie ma rozstepy do samych kolan i kilka na lydkach to ciezko
Cytat:
Napisane przez Tusia forte Pokaż wiadomość

Tego lata będziesz super sexi laską, obiecuję Ci to, bo zaczniemy wszystkie razem i wszystkie razem skończymy z super ciałem na lato!!

Kurna wiecie, że ja też dzisiaj cały dzień byłam bliska płaczu, stwierdzałam, że jestem beznadziejna, nikt mnie nie docenia itp, itd. A przed chwlką dowiedziałam się o tragicznej śmierci dalszego członka moijej rodziny. I strzeliło do mnie, że tak własciwie powinnam doceniać to co mam, a przede wszystkim swoją rodzinę... także nastrój u mnie dzisiaj nieco gorszy, ech...
no pewnie ze beda super ciala.

wspolczuje. trzeba przeganiac zle mysli
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44354293]połowę z tego mam, ale teraz skąd brać pomysły na jedzenie? Ja jakoś nigdy nie wiem co jeść.

Z innej beczki, co używacie do depilacji? Miałam dość maszynek kupiłam plastry z wosku ale są kiepskie, macie jakieś sprawdzone?[/QUOTE]
nogi depilatorem a reszte maszynka. ja raz uzylam plastrow i tez nie bylam zadowolona. obklejona cala bylam a i tak musialam potem przejechac maszynka.

dzieki dziewczyny. zaloze dzis sukienke i mam w nosie kolege. w koncu bede u siebie w domu
windowS17 jest offline Zgłoś do moderatora