2013-12-31, 08:20
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
chodzcie tu na przytulaski. bedzie lepiej.
Cytat:
Napisane przez Aniusia1408
Hmmm co by tu więcej napisać o sobie. Mam 21lat, studiuję i od zawsze chcę mniej ważyć/szczuplej wyglądać. Mam nadzieję, że nadchodzący rok będzie rokiem zmian bo postanowienia są m.in ćwiczenia, zdrowsze odżywianie itd.
Mam nadzieję, że bd tu z Wami uda mi się to osiągnąć. Bo już niedługo lato i bd trzeba odkryć więcej ciałka ;p
|
bedzie i da sie osiagnac
Cytat:
Napisane przez BeeAnn
ja dzisiaj też sobie trochę popłakałam, a teraz sobie włączę jakąś komedię, żeby humor trochę poprawić
ja mam w planach w lato z dumą nosić króciutkie szorty i takie krótkie topy do tego  ale mam taki plan, co roku i jakoś jak na razie mi to nie wyszło  w ogóle jak tak sobie myślę, to tylko w jedne wakacje w moim życiu (kiedy byłam sweet 16  ) byłam zadowolona ze swojego ciała i w pełni korzystałam z lata. a tak to rok w rok ukrywanie się  jak sobie czasem oglądam zdjęcia z tamtych wakacji to aż mi się płakać chce, całkiem niezła laska ze mnie była, nie to co teraz 
|
ja mam ciagle opory by zalozyc cos tak krotkiego. jak sie ma rozstepy do samych kolan i kilka na lydkach to ciezko
Cytat:
Napisane przez Tusia forte
Tego lata będziesz super sexi laską, obiecuję Ci to, bo zaczniemy wszystkie razem i wszystkie razem skończymy z super ciałem na lato!!
Kurna wiecie, że ja też dzisiaj cały dzień byłam bliska płaczu, stwierdzałam, że jestem beznadziejna, nikt mnie nie docenia itp, itd. A przed chwlką dowiedziałam się o tragicznej śmierci dalszego członka moijej rodziny. I strzeliło do mnie, że tak własciwie powinnam doceniać to co mam, a przede wszystkim swoją rodzinę... także nastrój u mnie dzisiaj nieco gorszy, ech...
|
no pewnie ze beda super ciala.
wspolczuje. trzeba przeganiac zle mysli
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44354293]połowę z tego mam, ale teraz skąd brać pomysły na jedzenie? Ja jakoś nigdy nie wiem co jeść.
Z innej beczki, co używacie do depilacji? Miałam dość maszynek kupiłam plastry z wosku ale są kiepskie, macie jakieś sprawdzone?[/QUOTE]
nogi depilatorem a reszte maszynka. ja raz uzylam plastrow i tez nie bylam zadowolona. obklejona cala bylam a i tak musialam potem przejechac maszynka.
dzieki dziewczyny. zaloze dzis sukienke i mam w nosie kolege. w koncu bede u siebie w domu
|
|
|