2013-12-31, 12:50
|
|
Idiotka
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 18
Cytat:
Napisane przez helvetet
szczęśliwego Nowego Roku. Życzę Wam, aby 2014 był lepszy od poprzedniego. Żebyście były szczęśćliwe, czerpały radosć z każdego nowego dnia, a pod jego koniec uśmiechały się same do siebie i pomyśały "dobrze wykorzystałam ten dzien..". Co więcej, dużo miłości. Aby przyszły Rok był obfity w miłość. Znalazienia wspaniałych i idealnych TŻ! I grubego portfela, żebyście mogłby sobie pozwolić na wszystkie zachcianki zakupowe
Trzymajcie się! 
|
Wzajemnie
Cytat:
Napisane przez Phoce
Haha, nie, aż tak dziwna nie jestem  wystarczy, że mam takie sny i budzę się zła, myślę, że wystarczy mu taki poziom idiotycznego zachowania z mojej strony
Jest, jest, wiem o tym, ale te sny mnie dobijają. Chyba muszę wrócić do seriali o zombie, wtedy będzie mi się śniło, że ktoś mnie je 
|
Cytat:
Napisane przez yoanna0991
helvetet, jakie fajne życzenia  dołączam się i życzę Wam i sobie żeby wszystkie się spełniły. Szczęśliwego Nowego Roku! pomyślnego spełnienia wszystkich planów, jak również wielu miłych niespodzianek w 2014 roku!   
|
I ja się dołączam! Życzę Wam/Nam tego samego i jeszcze więcej 
-------------------------------------------------
A jednak rodzice zostają w domu. ZAYEBIŚCIE. Kurva. 2014r. będzie rokiem wkurvienia... 
Plany na dziś :
- napić się kawy,
- odpocząć,
- 40min na orbim,
- prysznic + ubranie "wyjściowego" stroju (czyt.dres),
- grzeniec,
- film + rozmowa na skype.
Rodzice mam nadzieję,że mnie nie wkurvicie. Zwłaszcza Ty mamo. To jest ostatni dzień w roku i mam zamiar wypić całe wino! Jak mi powiesz, że jestem alkoholiczką, to nie będę miła
Czas edycji: 2013-12-31 o 12:54
|
|
|