Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Operacja - ustalenie terminu u Pana Doktora
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-18, 05:05   #1
magda071
Przyczajenie

Exclamation

Operacja - ustalenie terminu u Pana Doktora

Witam,
wstepnie juz zadawalam panu pytania w poprzednich postach...teraz zamierzam zaczac dzialac. wiec sytuacja wyglada nastepujaco, chwilowo przebywam w stanach, przyjezdzam na okres 2.5 miesiaca do polski - od lipca do polowy wrzesnia. chcialabym miesiac poswiecic na zrobienie operacji nosa. mam problem z krzywa przegroda i krzywym nosem. jesli to mozliwe chcialabym polaczyc oba te zabiegi - zaczac w koncu normalnie oddychac i miec w koncu prosty nochal. wiem ze Pan specjalizuje sie w prostowaniu nosow - co podobno nie jest wcale tak czesto spotykane. chcialbym zeby wyprostowanie przegrody bylo fachowo wykonane...i tu polecono mi Pana. zaznaczam ze szczepionki na zoltaczke typu B juz mam za soba. ostatnia tura czeka mnie za 2 lata... badania potrzebne do zabiegu moge zrobic od razu po przyjezdzie. pochodze z krakowa wiec pewnie zglosilabym sie od razu na konsultacje z ewentualna operacje- jesli to oczywiscie mozliwe. teraz najwazniejsze pytania. czy dlugo musialabym czekac na termin, czy moge po operacji wsiasc do samolotu - powiedzmy po 3 tyg, ile taki zabieg by kosztowal - ksztaltu nosa prawdopodobnie nie zmienialibysmy, nie jest zly, co musze zrobic przed przyjazddem do pana...z gory dziekuje za opowiedz i mam nadzieje do zobaczenia juz niedlugo.
magda
ps. przepraszam ze tak ogolnikowo, ale nie chcialam pisac bardzo duzo.jak ma pan jakiekolwiek pytania...chetnie odpowiem.
magda071 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując