Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-31, 17:30   #2241
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc IX

Kochane moje życzę Wam samych radości,dużo zdrówka,pociechy z TŻów i Bobasów,spełnienia marzeń,fasolinek wyczekanych i żebyście zawsze były takie kochane i wspaniałe jak teraz.Dziękuję Wam za kolejny rok razem,kocham Was-jesteście jedyne w swoim rodzaju

Ja już wykąpana, złapała mnie mała deprecha bo siostry się szykują,do fryzjerki,kosmetyczki jechały a ja w domu cały dzień no ale ważne że z moimi chłopakami.Napisałam im po smsie że życzę udanej biby a jedna z nich mi odpisała że się poryczała na myśl że mnie i TŻta z nimi nie będzie Chłopaki bawią się na podłodze,wstawiłam kurczaka,zrobiłam sałatkę z chińskich zupek,winko się chłodzi,po20tej mają przyjść rodzice. Jakoś sobie czas zorganizujemy

Misti to pogodziłaś się z TZem? współczuję Ci tej bieganiny za Jasiem,podziwiam Cię że tak szybko chciałaś drugie dziecko obyś dała radę-bardzo Ci kibicuję

Mysia no teraz czekamy dzisiaj dla pewności jeszcze raz go zbałamuć taka mała rada erotomanki

Kami piękny zestaw ja do drugiego dziecka też kupię sobie nowy a co tam

Basiu zdrówka dla Was Kochane Dziewczyny

Gianna jedz ile wlezie ja w tamtym roku nie miałam siły się ruszać

Panna Magda ale już niedługo będziecie razem

Coffe zaraz zaczniesz rosnąć

Lila nie szalej tylkouważaj na Was

Zophiee co z Tobą?

Aga
ja mam zwykły piankowy więc nie pomogę

Kluseczko jak pierwsza noc w domku?

Dziewczyny przepraszam że więcej nie piszę ale lecę nacieszyć się chłopakami jeszcze raz wszystkiego dobrego

13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora