2013-12-31, 20:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
Napisane przez meneq
Wiecie, co moj szogun wymyslil nowego? Wchodzi na lawe, siada na krawedzi zwieszajac nogi i zeskakuje. Po wyladowaniu na podlodze jest cala z siebe zadowolona...
|
CO ROBI?   
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Meneq, jakis przepis tych babeczek??? No i gratuluje przygotowan do wesela  nie moge sie zdjec juz doczekac  moj malz tez
Robikmy zakupy w biedrze na sylwestra, cholibka, mialam jeszcze pobiegac ale sie nie wyrobie juz
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
u nas biedronka wymieciona do imentu jakby sie koniec świata zblizal, a nie roku 
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------
Cytat:
Napisane przez Ewik86
Domci wyszły dwie dolne jedynki 
|
brawa 
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
wrocilismy ze szczepienia, cali i zdrowi ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Kubulencjusz na 6+, dostal nawet maskotke łosia od panan doktora w nagrode za dzielnosc  co prawda katem oka widzialam ze bardziej wolalby podusze z krzeselka  ale los tez fajny 
ma 84 cm ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
w ogole w osrodku spacerowal sobie, zaczepial ludziow  spiewal sobie 
potem sis poszla jeszcze do sklepu a my na rynek do takiej duuuuzej choinki, ale pial z zachwytu 
|
jaki dłuuuuuuuuuuuuuugi 
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Tak na szybkiego. Miałam koszmarną noc dziewczyny,coś dziwnego się ze mną działo. Po 12 obudziłao się z jakimś dziwnym otępieniem ręki i połowy klatki piersiowej. Nie bolało ale to było coś dziwnego. Nie mogłam przez to spać. Jak w końcu udało mi się usnąć to przy każdej zmianie pozycji z boku na bok kręciło mi się strasznie w głowie. Były chwilę że prawie bym zemdlała bo już miałam odlot. Później wstałam z okropnym bólem głowy i przy ubieraniu bym zemdlała. Jestem bardzo słaba,nie wiem skąd brać siły.
I nie wiem co się dzieje ze mną,od czego to...
Sylwietta widziałam Twoje pytanie. Później Ci odpisze skarbie.
|
ojojoj, do lekarza biegiem marsz poczekam, spokojnie 
Cytat:
Napisane przez Ewik86
Pomyliłam się - dwie dolne dwójki, bo jedynki ma już od dawna, ale i tak dziękuję za brawa 
|
też mogą być 
Cytat:
Napisane przez bokeh
Kochane nie ma mnie ciągle jesteśmy w Niedzicy, mam trochę do opowiedzenia ale to po nowym roku.
Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
|
teraz to nam dałaś do myslenia  
Cytat:
Napisane przez fewcia
I pamiętajcie,jaki Sylwester,taki cały Rok !
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
a nie jaka Wigilia? 
Cytat:
Napisane przez charlizz
Cała się zjawiła!!!!
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------
ale bym zeżarła coś dobrego 
usypiam Olę i może coś ukręcę hm hm.
Wiecie co, kiedyś to by mi było przykro, że spędzam Sylwestra w domu a teraz? nie mam ochoty nawet czekać do 12, niech ten rok się już skończy, może przyszły będzie lepszy?
|
jakie może, jakie może Będzie i tego sie trzymajmy kochana
|
|
|