|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc IX
Cytat:
Napisane przez Kamildiana
Hej. z okazji Nowego Roku chcialam wam zyczyc aby ten nowy byl o stokroc lepszy od ubieglego, aby spelnily sie wasze marzenia. Życzę również lekkich porodow zdrowych dzieciaczkow i owocnych staran w fasolkowe nowinki. Zycze wam rowniez aby Ci nasi faceci zaczęli nadawac z nami na tych samych falach nie tylko od swieta ale rowniez na codzien.
Moj tz wrocil o 7 dopiero do domu wiec teraz odsypia wieczorem maja przyjsc znajomi wiec sie troche odhamie bo oststnio ciagle sama normalnie zdziczeje niedlugo.
Na jutro planuje wizyte u fryzjera musze przeciez jakoś sie zaprezentowac mojemu dziecku na porodowce ;-) tylko nie wiem jak sciac. Mam juz dosc dlugie włosy i nie wiem czy skrocic czy jak.
|
ładnie zabalował mój też dalej śpi (my wróciliśmy do domu koło 2).
Jeśli chodzi i włosy, to ja zostaję przy dłuższych. Łatwiej będzie je związać przy dziecku.
ogólnie,
to cześć w Nowym Roku
Iza napisała, że Dominiczkowi będą podawali antybiotyki. Ona biedna ma anemie, bo straciła dużo krwi przy porodzie. Zostają w szpitalu prawdopodobnie do niedzieli.
Mama namawiała mnie wczoraj na złożenie łóżeczka. Mówi że już po Świętach i Nowy Rok i dlaczego ze względu na strach przed eks mam sobie odbierać przyjemność. ech, chyba jeszcze poczekam...
|