Witam Mamusie w Nowym Roku!
Przepraszam ze praktycznie nie pisze, tak chcialam do Was dolaczyc a teraz ledwo co sie odzywam

ale doba jest dla mnie zdecydowanie za krotka, nie umiem sobie zorganizowac czasu i na wszystko mi go brakuje.. Ostatnio pisalam chyba miesiac temu

(
Ale napisze co u nas: Tomus wczoraj skonczyl 5 miesiecy. Ma juz 2 zabki!! Na dole

Pierwszy wyszedl dzien przed wigilia, nawet nie wiedzialam kiedy! Od pocz grudnia byl bardziej marudny, wszystko bierze do buzi,slini sie mocno.. Ale nie wiedzialam ze tak szybko i gladko pojdzie. No a drugi zabek wyszedl wczoraj!

Poplakal troszke po poludniu, zajrzalam do buzi a tak widac kreseczke obok tego pierwszego. No a dzis juz przebil sie przez dziaselko

Moj dzielny synus
Pozs tym ciagle kp, od 3 tyg wprowadzamy gluten, od soboty juz probujemy dynie i dynie z ziemniaczkiem. Malutki wsuwa az milo, ladnie otwiera buzie, widac ze luubi jedzonko
Podnosi glowke i ramiona do siadu za moje rece, jak usiadzie to ma taki zaciesz

,wszystko lepiej widac chyba z tej perspektywy. No ale o obrotach na boczki, na plecki na brzuch- ani mysli leniuszek moj maly.
I tyle u nas.
Gratulacje dla wszystkich skonczonych miesiecy i tygodni

I zycze Wam wszystkim,Waszym Dzieciaczkom i Rodzinom Szczesliwego Nowego Roku! Zdrowia milosci i szczescia

**
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.