Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-01, 19:41   #3984
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V

Zaraz zwariuje...znowu placz przy usypianiu..na rekach spokojniej, ale ile mozna.. nos znowu w glutach odplaczu..

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Fiazo: ale sobie pospałaś)) a jak Piotr w nocy?
Dzoan: te napoje alkoholowe były?

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Sylwia: ooo proszę, dzielna dziewczynka z Emi) a mocno waliło u was?
To galaretki

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Witam się w nowym roku. U nas nocka kiepska Lila nie chciała spać w łóżeczku turystycznym u rodziców, więc spałyśmy razem, co chwilę były pobudki. Koło 3 obudziła się z płaczem i gdy wzięłam ją do utulenia okazało się, że jest lodowata. Potem spałyśmy wtulone w síebie. jestem strasznie zmęczona, a jutro do pracy

Nie wypoczełam na tym urlopie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jejku przykro mi z powodu pracy..ze tez rak szybko musisz wracac

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Spokojnej drogi

A gdzie ten przepis można znaleźć?

Franek też przespał fajerwerki. Za to obudził sie kilka minut po

Współczuje. Jakbym miała teraz wracać to bym sie poryczała.

napisze w wolnym czasie,chgba ze tysia szybciej poda

Cytat:
Napisane przez magda_02 Pokaż wiadomość
Witam Mamusie w Nowym Roku!
Przepraszam ze praktycznie nie pisze, tak chcialam do Was dolaczyc a teraz ledwo co sie odzywam ale doba jest dla mnie zdecydowanie za krotka, nie umiem sobie zorganizowac czasu i na wszystko mi go brakuje.. Ostatnio pisalam chyba miesiac temu(
Ale napisze co u nas: Tomus wczoraj skonczyl 5 miesiecy. Ma juz 2 zabki!! Na dole Pierwszy wyszedl dzien przed wigilia, nawet nie wiedzialam kiedy! Od pocz grudnia byl bardziej marudny, wszystko bierze do buzi,slini sie mocno.. Ale nie wiedzialam ze tak szybko i gladko pojdzie. No a drugi zabek wyszedl wczoraj! Poplakal troszke po poludniu, zajrzalam do buzi a tak widac kreseczke obok tego pierwszego. No a dzis juz przebil sie przez dziaselko Moj dzielny synus
Pozs tym ciagle kp, od 3 tyg wprowadzamy gluten, od soboty juz probujemy dynie i dynie z ziemniaczkiem. Malutki wsuwa az milo, ladnie otwiera buzie, widac ze luubi jedzonko
Podnosi glowke i ramiona do siadu za moje rece, jak usiadzie to ma taki zaciesz,wszystko lepiej widac chyba z tej perspektywy. No ale o obrotach na boczki, na plecki na brzuch- ani mysli leniuszek moj maly.
I tyle u nas.
Gratulacje dla wszystkich skonczonych miesiecy i tygodni
I zycze Wam wszystkim,Waszym Dzieciaczkom i Rodzinom Szczesliwego Nowego Roku! Zdrowia milosci i szczescia**

Brawa za 5 miesiecy i pierwsze zabki

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora