Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-01, 20:08   #306
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Witam się i ja naszym roku!!!
Imprezka była udana, sporo potańczylismy i popiliśmy

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
Ja też się melduje
My szybko wzięliśmy się do roboty i zarezerwowaliśmy sale i zespół!!! Termin się zmienił na 11.10.14 i już taki pozostanie

Teraz kombinujemy kolejne rzeczy do kolekcji czyli fotografa i może kamerzystę
Czyli do ślubu zostaje nam 9 mies i 11 dni :P [/B]
Gratuluję załatwionych rzeczy!

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
u nas Sylwester bardzo intymnie... sami..przytuleni... potem poszliśmy na Rynek i oglądaliśmy fajerwerki wzruszyłam się... i nie potrafiłam tż złożyć życzeń żeby się nie popłakała.. złożyłam mu ciut później
A my przegapiliśmy północ hehe Tak się fajnie bawilismy że mielismy kilka minut poślizgu

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Witam się w Nowym Roku Pierwsze zdanie TŻ wypowiedziane do mnie chwile po 24tej : "wiesz, że się hajtamy w TYM roku? "

Mam nadzieję, że ubawiłyście się tak jak my

Zabawa była przednia, znajomi dopisali, jestesmy zdrowi bez kaca, idziemy dalej spać Miłego
My też się wybawilismy, wyszliśmy ostatni, nawet nie wiem która to była godzina
Niestety nad ranem dostałam okresu i się fatalnie czuje

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
NASZ ROK SIĘ ZACZĄŁ nie mogę się doczekać naszych relacji ślubnych

Kasiulenkowo to mega romantyczne co piszesz my składaliśmy sobie życzenia ze wszystkimi znajomymi i jakoś nie mieliśmy takiej chwili tylko dla siebie, ale z to dziś nadrabiamy, bo....

dziś nasza 4 rocznica
U nas też był taki harmider i zamieszanie, że te życzenia nie wyglądały może tak jak powinny, ale już rano jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny

Dopisuję się do Tego wątku
I pragnę Wam życzyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku, abyście były szczęśliwe i zdrowe i aby ten Dzień , na który tak czekacie był Najpiękniejszym Dniem w Waszym Życiu
Witaj!

Aśkun19
bardzo ładna bizuteria

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
U mnie jest tak samo. Na każde wesele w rodzinie jest organizowany transport, a jeśli wesele jest za miastem to ok 4-5 rano jest podstawiany bus i rozwozi gości do domu. U nas też będzie autobus na salę, a po weselu podstawiamy znowu żeby odwieźć gości.
I nie jest to żaden przymus, ale jeśli ktos organizuje wesele to zapewnia też transport. Jesli transportu by nie było to zostałoby to źle odebrane przez gości, bo to jednak kłopot i koszty dla gości.
Ja byłam na weselu u kolegi gdzie nikt sie nie martwił jak dojedziemy, a ślub był w małej wiosce, kilka domów na krzyż, później ok 30 km do sali weselnej. My nie mamy samochodu, moi rodzice też nie i musieliśmy płacić znajomemu żeby nas zawiózł, poczekał pod kościołem i później na salę. Był to spory kłopot i ja bym nie chciała aby moi goście zastanawiali się czym dojadą ii jak wrócą, a o 4 rano brać taksówkę za miasto to spory koszt...
My bylismy na takim weselu w zeszłym roku: wieźli nas znajomi, po mszy okazało się, że przyjęcie jest ok 20 km dalej. Dobrze, że ktoś nas zabrał bo byśmy chyba musieli taksówkę zamawiać. W nocy przyjeżdżał do nas mój brat.
My będziemy mieć busa dla gości TŻ z ich miejscowości (ok 20 osób), moi nie chcieli + obowiązkowo transport z kościoła na salę (salę mamy pod miastem).

misia880 gratki za zaproszenia

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
A ta kuzynka miała byc zaproszona czy nie?
Ja to bym w ogóle udawała że o niczym nie wiem w końcu to bez Waszej wiedzy.
Też bym tak zrobiła