Terminy:
1. Zapisy na wymiankę do
10.01.2013 ( i tak, jak się ktos ma zdecydować to się zdecyduje, nie ma co przedłużać)
2. Wysyłamy paczuszki w dniach
1.03.2014- 5.03.2014. Bezwględnie punktualnie, inaczej manto!!!!( tak, powiedziałam to bezczelnie ja Zielonka

)
Zasady:
1. W wymiance mogą wziąć osoby, które są czynnymi użytkownikami podforum decoupage.
2.
Wartość prezentów, z uwagi na ilość prezentów nie może przekroczyć 2-3zł .Bez szaleństw! Mają to być miłe drobiazgi cieszące serce i oko
3. Prezenty wykonujemy najlepiej jak umiemy wg wytycznych jakie dostaniemy! Tak, że same chciałybyśmy taki dostać, gdyby były one zgodne z naszymi preferencjami
4.
Prezenty mogą być wykonane dowolną techniką, choć pamiętajmy, że decou jest miłością naszego życia, chociaż jesli ktoś jest zmienny w uczuciach, ma do tego prawa i może np coś uszyć:P
5.
Preferencje, jeśli uległy zmianie, uzupełnijcie w wątku " Nasze preferencje". Adresy mam
Po tylu latach spisałam je wszystkie w Wordzie i mam
Chyba, że trafi się ktoś nowy, wtedy poproszę na PW.
6. Paczki wysyłamy NAD MORZE do Eli, która dysponuje wieloma elfami pakowaczami
24-28lutego! 
Chodzi o to, że paczki muszą dojść do Eli, Ela musi je przepakować i wysłać nam, aby dotarły na 8 marca, więc dajmy jej weekend na to. Dla spóźnialskich ostateczny termin to piątek
28 lutego. Tym razem odpowiedzialność jest duża, ponieważ jeśli ktoś się spóźni z wysyłką zablokuje wysłanie 15 innych prezentów do danej osoby i będzie komuś po 15nastokroć przykro.
7. PREZENTY DO ELI WYSYŁAMY
W PUDEŁKU tak, aby Ela nie musiała się troszczyć o kartony przepakowując wszystko. Nawet jeśli macie małe prezenciki, zróbcie to tak, aby zapakować je w karton i wysłać w tej właśnie formie.
8. Do kartonu, oprócz prezentów wkładacie:
- wypełniony kwit na paczkę pocztową ze swoim zwrotnym adresem!
- 15 zł ( równo

w ramach zapłaty za wysyłkę paczki za pośrednictwem listonoszki Eli
PS. Naturalnie może złożyć się tak, że wysyłka paczki będzie kosztowała mniej.... wtedy naturalnie reszta pójdzie na wynagrodzenie elfików za ich ciężką pracę przepakowaczy. Na pewno będzie im się należało trochę słodyczy. Jak myślicie?
Jeśli mylę się co do kwot, poprawcie mnie proszę
ZAPRASZAM!!
Lista chętnych:
1. Pupil
2. Zielona Butelka

3. Jambolaja
4. Terenia
5.
kaj07i przepakowanie paczuszek nad morzem
6. cycolka!

7. sioooooooooooodemka! z własnej, nieprzymuszonej woli! juhuuuu!

8. biernacka4

9. grazynka???
10. Marta?????
11. BASIA!!!!!!!!!!
12. Anuleczka????
13. Emila ( Emia, o la Boga, dawaj, dawaj)????
14. Lexorka... jest dużo czasu, może dasz radę?
15.magcich???
16.anulka3333????
17.Walerka????
18. FIGA????
19. Aldi????
20. Kathinna???
21. Prunelka!!!!
Latałam po plotkowym żeby kogoś nie przeoczyć. Wszystkie zaproszone i mile widziane. Te, które udzielają się na forum a jeszcze nie brały udziału w wymiance, również BAAARDZO SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!
I co? Może być?
To przy kim skasować znaki zapytania?????????