Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ona chce ode mnie odejść ? Jest nieszczęśliwa coś jej brakuje :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-02, 11:48   #462
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nairdazalg Pokaż wiadomość
Jeszcze mam pytanie odnośnie ex. Dziwnym trafem jeszcze jej nie spotkałem, ale chciałbym Was zapytać jak się zachować jak się z nią spotkam na ulicy. Mam powiedzieć cześć i pójść dalej ? Trochę chyba chamsko moim zdaniem chyba, że będzie z nim. Natomiast jak sama to co chyba wypada porozmawiać i cóż dzień później popsuty.

Poprawcie mnie jak, że myślę.
Tak, mylisz sie

Zwykle "cześć" wystarczy, przynajmniej na razie. Nie masz z nia o czym gadać, po co sobie humor psuć . Wszystko jest za świeże.

Jak spotkacie sie np za rok czy dwa to co innego. Ty juz dawno bedziesz z niej wyleczony. Wtedy mozna ewentualnie zagadac i spytać co słychać. Chociaz myśle ze wtedy nawet nie bedziesz czuł potrzeby żeby z nia o czym kolwiek rozmawiać.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez nairdazalg Pokaż wiadomość
Właśnie chyba nie nic oprócz tego, że kiedyś na pewno byłem z tamtą dziewczyną. Czeka mnie rozmowa.

Odnośnie życzenie kusi mnie żeby zadzwonić i złożyć proste, ale szczere życzenia. Jednak chyba się nie odważę i napisze. na pewno będę krótkie i bez zbędnego pisania tak jak w wigilii jak ona mi napisała wiązankę do kilku słów życzeń ...
Zyczenia wypada złożyć, napisac "wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i tyle. Żadnych długich "szczerych" życzeń!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Oliwiabb
Czas edycji: 2014-01-02 o 11:51
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując