Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prisme Again! Givenchy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-18, 11:17   #2
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca
Dot.: Prisme Again! Givenchy

Hej darling
Czuję się kompetentna, bo mam sama dwie sztuki pryzm a starych też używałam i lubiłam ale nowe są lepsze, bez dwóch zdań W Polsce dostępne są wszystkie odcienie - ale nie ma żadnych wkładów, ani pudrów ani róży w ogóle drażni mnie polityka dystrybutora - w naszej Trójmiejskiej metropolii żadna, powtarzam żadna perfumeria sieciowa nie ma tej kolorówki w ofercie. Givenchy Le Make Up jest u nas w znienawidzonej przez wizażanki perfumerii Olimpia w gdyńskim Klifie i słynnej perfumerii w Sopocie tuż przed Mandarynką (to tam gdzie można powąchać różne niedostepne gdzie indziej zapachy).
Nie ukrywam że jestem zauroczona kolorówką Givenchy. Uzywam podkładu, miałam kompakt, błyszczyki, konturówka, tusz do kresek, pryzmy... Są super. Mam dwa kolory pryzm - Chic White i Beautiful Pastel. Mięciutkie i bardzo delikatne. Na twarzy pozostawiają właśnie bardzo delikatną pudrową woalkę, która wysubtelnia rysy. Stare pryzmy nie były az tak lekkie, były bardziej kryjące. Te są lekkie niczym piórko. Nie są całkiem transparentne, ale kolor jaki nadają jest wręcz niezauważalny. Piękny subtelny mat, swietlistość... są warte tych pieniędzy
Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując